Bio na rubu groba |
Post Reply | Page <12345 24> |
Author | |
fitnessmogul
Viden/a u gymu Joined: 09 Rujan 2013 Status: Offline Points: 456 |
Posted: 17 Rujan 2013 at 22:58 |
Naravno,meni je cilj vratiti se
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Posted: 18 Rujan 2013 at 00:22 |
Auuuuu koliko biš ti još jahanja imao do toga.......nema šanse Bez brige, treba ti to sad, i više....samo raspodijeli u više obroka jer ti ocito pretrpavanje u jednom ne odgovara.
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Posted: 18 Rujan 2013 at 00:37 |
Dali si krenio sa vježabnjem? Kakav ti je program?
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Posted: 18 Rujan 2013 at 08:35 |
Ne znam zašto, ali se ja ne mogu oteti dojmu da ti i dalje ne jedeš dovoljno da se još bojiš hrane, te ukoliko jedeš odmah moraš neke treninge do otkaza.... Tvoji treninzi do neke normalne kilaže nebi smjeli biti intenzivni...a hranu kako ti je rekla Gymka, rasporedi u više manjih obroka, barem 4-5....
|
|
fitnessmogul
Posted: 18 Rujan 2013 at 09:46 |
Jesam po tvom programu
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Posted: 18 Rujan 2013 at 10:27 |
Stari moj dali si uveo racunanje? Hrana i to...vec sam te pitao ali mi nekako izbjegavaš odgovor...i cini mi se što dalila kaže da nije to blizu 2000 kcal koji bi minimum trebao jesti....a trebao bih i više...
djabe ti vježbanja djabe ti svega .... Ako se ne hraniš...mišice ne rastu od zraka...nego od hrane...mnogo hrane..... Kojem mom programu ja sam ti dao primjere kako da si složiš što ti odgovara nije moj program ciljan
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Posted: 18 Rujan 2013 at 11:39 |
Jesi se izvagao u pon.?
|
|
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
fitnessmogul
Posted: 18 Rujan 2013 at 11:50 |
Po planu treninga kako si mi ti napisao tako i vježbam,da hranim se sve ono što sam vam napisao tjekom ovih dana sve to je pojedeno ,naravno da znam da je hrana kljuc mišica i onda trening.Gym girl jesam da pao sam 1 kilu dole od 45 na 44. Dorucak danas:5 tvrdo kuhana jaja,kruh,francuska salata
|
|
Gym_girl
Posted: 18 Rujan 2013 at 11:55 |
Ufff.....nije dobro. Jedi još, još, još.........i ne forsiraj te treninge sada. |
|
|
mettasttaza
Posted: 18 Rujan 2013 at 11:57 |
Pao si kilu...Hm
Ne kažem da ne jedeš ali dali je to kolicinski dovoljno? Ajde molim te pocni brojati te kalorije...sumnjam da jeste...ti možda samo misliš da je dovoljno pocni vagati za pocetak... Dorucak je dobar...samo nastavi se hraniti jace.... 5 tvrdo kuhanih ti je nekih 300-400 kcal koliko kruha?
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
fitnessmogul
Posted: 18 Rujan 2013 at 12:17 |
i sad mi baka donesla juhu s paštom,mrkvicom,krumpirom,rajcicom .Kruha je 2 šnite .Da ,1 kilu sam pao kad sam se vagao kod doktorice
|
|
fitnessmogul
Posted: 18 Rujan 2013 at 12:18 |
Moram,Moram ,trening odradim kad se napunim
|
|
mettasttaza
Posted: 18 Rujan 2013 at 12:19 |
Mah dvije razlicite vage ...drži se one kucne koju imaš....i mjerila.... Racunaj te kalorije racunaj gramažu ajde samo gramažu mjeri i zapiši ja cu ti racunati ako treba...samo važi tu hranu da vidim dali ti uzimaš to sigurno....ako vec ne možeš nauciti racunati... Barem znaš izvagati? sirovo....
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
fitnessmogul
Posted: 18 Rujan 2013 at 12:27 |
Npr paštu kad sam bio zvagao bila je 4 grama 1 porcija .Naravno da znam izvagati al matematiku sam u školi imao 2 .
|
|
mettasttaza
Posted: 18 Rujan 2013 at 12:28 |
Stari moj jesi ti suguran da znaš vagati... 4g pašte?
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
fitnessmogul
Posted: 18 Rujan 2013 at 12:31 |
Naravno da znam ,Mett,da 1 porcija jedan malen tanjur pašte 4 g
|
|
Post Reply | Page <12345 24> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |