BioTech? |
Post Reply | Page <1234 5> |
Author | |
themaja
Viden/a u gymu Joined: 06 Sijecanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 226 |
Post Options
Thanks(0)
|
hm..ako su ti tak vazni okusi..a dobro.Ima i boljih stvari a losijeg okusa.Ne favoriziram ja Biotech.Hocu samo reci da je malo dobrih firmi.a te dobre ni ne trebaju reklamu.Sve ovo razvikano je meni jako sumnjivo.Probam, pa vidim.Tako sam stekla svoje favorite.Svi gledaju samo na cijenu, a potrebno je imati puno znanja iz fiziologije, biokemije, kemije i nutricionizma da se suditi kvaliteta.Ko ovo za scitecov L-carnitin.Ko zna sto je to i u kojoj formi, zna da je ono sto pise š500mg L-carnitina laz..Tu je ta mala cakica.
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
E, do sad, svi su ti postovi totalno nabrijani i sarkasticni. Ne kuzim. Ljudi se ovdje savjetuju i ne ponasaju se kao da su pokupili svu pamet svijeta. Malo se opusti.
|
|
themaja
Viden/a u gymu Joined: 06 Sijecanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 226 |
Post Options
Thanks(0)
|
PMS
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja whey uzimam od weidera, njega su mi preporucili prijatelj i trener tako da sam njega uzeo , prije sam bio probao od sciteca ali sad sam na weideru i zadovoljan sam
|
|
themaja
Post Options
Thanks(0)
|
Ja uzimam pro.nutrition whey. jako se dobro topi, gotovo da ga ne moras ni puno drmat u shakeru i ima fin sladoledast okus. Meni bas ko sladoled. Mljac! I ima svih 9 esencijalnih aminokiselina u sastavu i jos 9 ostalih. I to cak pise sve lijepo na kutiji sto jako cijenim, jel se ipak malo razumijem u to. |
|
ante_j
Viden/a u gymu Joined: 15 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mene zanima sto je s njihovim ostalim proizvodima? Kao npr Glutamin, ili Thermo rine complex? Hvala |
|
themaja
Post Options
Thanks(0)
|
cijim?biotech? Dobar ime je thermodrine. A za glutamin ne znam. Imas povoljan isto od pro.nutrition-a. Pola kile 220kn
|
|
ante_j
Viden/a u gymu Joined: 15 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
A gdje se moze nabaviti?
|
|
themaja
Post Options
Thanks(0)
|
David
Viden/a u gymu Joined: 16 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 131 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kloni se ko vrag tamijana. Edited by David |
|
tomazo
Viden/a u gymu Joined: 20 Ožujak 2007 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
Meni se cini da si ti jako informiran sto se tice tih scitecovih proizvoda ali zar ne mislis da ono sto ti uzimas je u biti tesko smece, koji bi to protein ista vrijedio da mu kanta od 5kg kosta cca. 200kn i proizvodi u nekom cumezu pored Pecsuha u Madjarskoj. Btw, skidaj tu fotku jer od sciteca ne bi garantirano tako izgledao. Moje kokice bolje papaju ... Ljudi su dovoljno pametni da iz tvojih redaka izcitaju lika koji se bavi uvozom tog kvazi-proteina i nista pa ni takva reklama a jos manje pljuvanje po tudjim proizvodima ti nece pomoc ovaj mjesec zaradit' za kucne rezije ... cao "lepi" |
|
Stribi
Viden/a u gymu Joined: 06 Sijecanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 50 |
Post Options
Thanks(0)
|
=krivo. kanta 5kg koncentrata je oko 550 kn |
|
ne postoji objektivna stvarnost, sve je stvar subjektivnog dozivljaja
|
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
A i meni bilo cudno kako samo 200 kuna , pa to bi stvarno bilo premalo
Osobno, moj izbor je pro nutrition, kupujmo hrvatsko |
|
Tarantulla
Viden/a u gymu Joined: 25 Lipanj 2007 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
|
ma dajte ljudi kakve su to gluposti, nizi % nego sto je deklarisano, zelena neidentificirana tvar, i ko zna sta sve ne procitah u prethodnim porukama... Kao prvo, niti jedan proizvod bilo koje tvrtke koja se bavi proizvodnjom suplemenata ne moze izace na trziste bez prethodnih bezbroj analiza od strane mjerodavnih organa za izdavanje proizvodnih licenci , koji su pod kontrolom drzave i ministarstva zdravlja, a ne privatne organizacije kojima se moze manipulisati. Druga stvar, vidim da vecina ljudi misli da ako je nesto jeftino odmah znaci i da je nekvalitetno, sto je potpuni apsurd, jer recimo bioTech je izrazito kvalitetna tvrtka koja svoje proizvode prodaje po osjetno nizim cijenama od recimo weider-a ili Labrad-e, zbog prevelike konkurencije koja vlada na trzistu. Logicno je da ce svako od nas kad vidi na polici dva kreatina istog kvalitativnog i kvantitativnog sastava, recimo firmi Weider i eto ,recimo BioTech po istoj cijeni, uzeti Weider, dok cemo ako je BioTech jeftiniji za 20-30 % odmah posumnajti da nesto nije u redu... To je jednostavno mentalitet u covjeka koji se nikad nece promijeniti.. I treca stvar, ja licno poznajem desetine koji koriste BioTech-ove proizvode, ljude od kojih su neki studenti fakulteta za fizicku kulturu, a neki dugogodisnji bodybuilderi koji si prezadovoljni ucincima BioTecha, stoga, sta jos reci nego malo se bolje raspitajte od necemu prije no sto povjerujete raznoraznim neovisnim istrazivanjima koje sponzorisu mnogo jace i bogatije konkuretske tvrtke. Pozdrav |
|
Rodio sam se kao vrlo mlad.
|
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
A od kuda Biotech nabavlja sirovinu?
Sorry ali kad vidim npr scitec da nudi kantu od 5kg wheya za 585kn cisto sumnjam da koriste najkvalitetniju sirovinu. |
|
Post Reply | Page <1234 5> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |