BioTech? |
Post Reply | Page <1 2345> |
Author | ||||
Vein
Viden/a u gymu Joined: 28 Kolovoz 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 94 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ma volio bi ja probat Pronutrition al di ga kupit u Osijeku ak me zadovolji zbogom stranci zauvjek
|
||||
d3m0n
Viden/a u gymu Joined: 07 Ožujak 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 312 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
joj nikako ne kupovat negdje u trgovini.Lijepo nazovi ih i dogovori se s njima. Cjene su stvarno ekstra ali samo dok s proN clan kluba.Clanstvo je 200 kn ali dobijes kg proteina kojeg oces Eh da pogotovo su ex cjene kad kupujes iznad 7kg Edited by d3m0n |
||||
Bez odmora nema ni napretka!
|
||||
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ja više ne uzimam od njih, a i velika vecina ljudi buduci da su drasticno promijenili politiku poslovanja. |
||||
You can have it all, if you want it badly enough!
|
||||
Vein
Viden/a u gymu Joined: 28 Kolovoz 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 94 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Eto ga sad, vec sam si našao od Pronutritiona CFM Whey š95kn/škg sad vec nevaljaju. |
||||
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Whey valja, tu nema greške, sve 5. Nabavka wheya od njih,tocnije od njih do tvojeg shakera, nocna mora. |
||||
|
||||
Vein
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Kad si rekao "Whey valja, tu nema greške, sve 5." mislio si na Pronutrition
|
||||
Hammerstrength
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Tako je, buduci da sam tu recenicu gdje kažeš za njihov izolat i kvotao a i tema je krenula prema pro.nutritonu |
||||
|
||||
d3m0n
Viden/a u gymu Joined: 07 Ožujak 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 312 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
et moj copy paste s cjenika.Moj frend narucio za nas troicu i uredno nam je doslo(jest da sma ceko tjedna i pol ali opet cjena je jebacka ipak je to sam š35 kn za kg),a sad nemam pojma koji je to ku na sta se zale Edited by d3m0n |
||||
|
||||
d3m0n
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ako si clan kluba u vrecki ti je kg š60 kn(izolat),naravno moras uzet vise od 7 kg ili splitas s nekim. Edited by d3m0n |
||||
|
||||
ivan15
Viden/a u gymu Joined: 11 Rujan 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ja koristim Biotech Nitrox Alkatech, ali neznam dali da ga koristim sa vodom za vrijeme treninga, ili da uopce nepijem vodu?
|
||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Pij vodu, ali baci te kapsule, toplo ti preporucujem Ako želiš kreatin, uzmeš najobicniji monohidrat ili pak cee i udri po tome, a ova sranja koja stavljaju poput NO i inzulinski pojacivaci i još k tome Bio..šta? Biotech. Samo reklama il su ultra niske doze. |
||||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ma valjaju, bilo je jendo vrijeme kad je bilo problema sa primanjem narudžbi... ali sve sad šljaka super, smao ih moraš nazvati |
||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Vidiš da još ima tema na koje nisi dao odg |
||||
ivan15
Viden/a u gymu Joined: 11 Rujan 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
dali je netko koristijo Anabolic PAK - 30 paketica, dali je ucinkovit i kako se koristi?
|
||||
diablo2110
Cita FAQ Joined: 22 Travanj 2009 Status: Offline Points: 21 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
evo samo da kazem da sam kupio "Biotech Ultra Whey Pro vrecica" pa sam ga proba okus je sasvim ok a sto se ostalog tice vidt cemo sastav nije los a nakon par dana ce se vidit posljedice (lose ako ih ima ) pa vas obavjestim i da pise na vrecici da je proizvedeno u UK ???? je to moguce ???
eto samo toliko ako netko zna vise volija bi savjet (osim da ga bacim) |
||||
ifa1981
Viden/a u gymu Joined: 22 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 147 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
nije da ja branim nekog proizvodjaca,nemam razloga ali koji ku... svi seru po jednom proizvodjacu i njegove proizvode furaju na analizu i sl.meni je debilno npr. kupit biotech ako mu nevjerujem,necu ga kupit pa nosit na analizu osim ako sam zabrinut pa sve što kupim nosim na analizu.tko nam garantira da su proizvodi renomiranijih proizvodjaca zaista kvalitetni,zašto nebi netko njih odnjeo na analizu ili srao po njima.negdje sam procitao da u scitec whey stavljaju hrpu dekstroze(pola sadržaja je dekstroza) a kao ljudi nebi to skužili,glupost!
|
||||
Post Reply | Page <1 2345> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |