Biste li me savjetovali? |
Post Reply | Page <123> |
Author | |
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
tako je.. nije lijepo vidjet ovakvu curu..
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Meni je |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
meni se ne svidjaju zile.. pa ajde cure moraju biti mekane ;)
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Poprilicno sam siguran da joj se bez pumpa ne vide, no neka, o ukusima se ne raspravlja
|
|
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
he he..tako je.. ukusi su razliciti..
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Cura je predobra...odmah bi potpisala za takvu muskulaturu i tako to...;)
|
|
dejcy
Cita FAQ Joined: 08 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 29 |
Post Options
Thanks(0)
|
joj, ma oprostite nisam htjela ja tu o nicijem ukusu raspravljat, samo sam htjela rec da kad pocnem trenirat da me strah da ne bih poprimila mišice kakvog muškarca. Nisam mislila ništa loše, al je to tako valjda ispalo. Ona slika mi je ok, ali da je više od toga mi se ne bi sviđalo, to sam htjela rec, a ne uvrijedit bilo koga ovdje...
Inace sam jace građe, šira ramena i to, i od toga imam fobiju vec cijeli život pa zato to govorim s tolikim nepovjerenjem. |
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Neki placaju tisuce kuna na trenere, prehranu, suplemente, i kemiju pa im to ne uspijeva a ne znam kako bi tek jednoj curi |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
hehe ma dejcy..pa nisi nikog uvrijedila, zašto Ja sam ti samo htjela rec da je nama jaaako teško izgraditi neke jace mišice prirodnim putem (a mišice kakvog muškarca nemoguce)...a i kad se ide tim prirodnim putem se treba za ovako nešto naradit ko konj i sa dobrom genetskom podlogom, a kamoli bez.. ...a s obzirom da ti sigurno ne biš vecinu svog vremena posvetila ozbiljnom treningu i prehrani, ne vidim opravdanost tvog straha da biš izgledala kao npr. ova teta na slici . Kad se radi rekreativno utezi samo mogu doprinijeti jednoj ljepšoj i cvrstoj figuri... Meni je recimo ova cura mrvicu too much ali volim kad su ramena izražena, i ruke...onako umjereno..a trbuh cvrst i ravan, neeema mekanog, ako ce ko spavat nek uzme jastuk |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
dejcy
Cita FAQ Joined: 08 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 29 |
Post Options
Thanks(0)
|
e onda dobro, ne bi da se tko ljuti na mene jer lupam bez veze! Evo sad sam si lijepo složila jedan fini menu za sutra, pa vam na vecer pišem što sam jela tijekom dana i da li sam se uopce pridržavala toga! E i koliko sam uspjela pohvatat neke konce, posni se može uz sve kombinirat i jesti za bilo koji obrok koji si odredim?
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
otprilike ovako...može cak i maaalo jace, al ovo je najbolje što sam iskopala |
|
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
Ma kakva ljutnja Super, može, a posni naravno s cim god hoceš...kao međuobrok sa vocem ili bademima npr., kao glavni obrok sa povrcem, bjelancevinama, mastima...ma što god ti padne na pamet... |
|
|
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
Gym_girl, "moja" i "tvoja" cura sa slike izgledaju skoro isto po formi i izgledu :D moraš uzeti da je na mojoj, žena pod pumpom i da su sjene bolje
dejcy, ma tko bi se ljutio, mi tako raspravljamo samo :D slobodno ti izražavaj svoje mišljenje |
|
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
...onda imamo istu viziju Edited by Gym_girl |
|
|
dejcy
Post Options
Thanks(0)
|
ma ne, malo sam se ipak krivo izražavala, ipak sam ja u krivu. i ta cura sa slike stvarno super izgleda. e da pitam, a koliko je potrebno godina treniranja i pravilne ishrane da bi se došlo do tako neceg? Ne mislim sad na sebe da bi toliko krenula trenirat jer sam malo prelijena za takvu obvezu, vec pitam informacije radi...
|
|
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
A cuj, ovisi o pocetnom stanju, genetici, kvaliteti treninga, prehrane i tako tome, previše varijabli da se da neki konkretan odgovor |
|
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |