Biti ili ne biti... |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
ne brini nije komplicirano,brzo se ufuraš.
Ako ti je cilj smršaviti energetske plocice bih i ja izbacila ima puno kalorije, a sve u svemu je bezveze. Možeš ubaciti posni sir + voce, ili zobene u nekoj kombinaciji. I ako ti je previše toliko obroka jesti (ne znam cime se baviš, ali ja ni u najljepšim snovima nemam vremena za ovoliko obroka) može smanjiti obroke na dorucak, rucak, veceru i eventualno i medjuobrok izmedju i obrok iza treninga (PWM) u dane kada treniraš. Uopce ne razumijem što je komplicirano, imaš video za sve vježbe ne moraš uciti imena ili nešto slicno. Pogledaš i pokušaš to ponoviti. Za koji program si se odlucila? I da ako želiš smršaviti u ovom drugom jelovniku je maslac od kikirikija to može ali pazi s kolicinama (pogledaj etiketicu s kcal, pa sukladno tome izracunaj koliko ceš pojesti = dodje ti otprilike 1-2 žlicice male) |
|
Blissomnia
Cita FAQ Joined: 21 Travanj 2013 Status: Offline Points: 22 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma gledala sam nabrzaka na poslu i vidjela sve one A1 A2 sifre i nazive vjezbi pa ostadoh zbunjena :) Uglavnom, mislim da cu ici s prvom verzijom treninga, a sto se jelovnika tice, slozit cu si tako.
Jedino sto me zanima moram li uzimati ove mjerice proteina ili ih mogu zamijeniti necim isto? |
|
Scarpetta
Post Options
Thanks(0)
|
na miru sjedni i procitaj sve je objašnjeno za vježbe:)ništa nije komplicirano i piše kako se što radi.
Umjesto mjerica proteina (whey) može posni sir, jaja, piletina, tuna... uglavnom bilo koji kvalitetni izvor proteina. |
|
Blissomnia
Post Options
Thanks(0)
|
Super. Hvala ti puno! Svima!
Ovo ce mi puno pomoci. Nisam pojma imala odakle poceti. U biti su me nabrijale slike ovih transformacija. Kod mene ce to ici laganije, ali pomalo... Budem krenula u ponedjeljak. Nadam se da cu skupiti snage da se discipliniram jer sam bash problem po tom pitanju...
|
|
Scarpetta
Post Options
Thanks(0)
|
OK držimo te za rijec
premda možeš i danas malo pocet ja sam malo nestrpljiva i ne volim ljenobice koji bi sve sutra. sretno! |
|
Blissomnia
Post Options
Thanks(0)
|
Thnx!
Ja cak nisam rekla ni sutra...nego u ponedjeljak Isss...
Ok. Budem i danas. Smijem prije spavanja jer upravo izlazim? |
|
Scarpetta
Post Options
Thanks(0)
|
dobro ajde može
|
|
singer
Cita FAQ Joined: 15 Studeni 2012 Status: Offline Points: 44 |
Post Options
Thanks(0)
|
legendooo -- i ti si veslala
|
|
Blissomnia
Post Options
Thanks(0)
|
:D Jesam...ali daaavno :)
|
|
Blissomnia
Post Options
Thanks(0)
|
Btw, mogu li se postici rezultati vježbanjem, a da se ne pazi baš na prehranu po preporucenim jelovnicima? Živim u kucanstvu u kojem ja ne brinem o namirnicama i zaista ne mogu izvoljevati sve što mi je potrebno...
Pocela sam zobene ujutro i izbjegavat slatko, ali to je zasad sve...
|
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |