Bjelanjak u prahu |
Post Reply | Page <123> |
Author | |||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Whey se brže apsorbira u organizmu a bjelanjci u prahu sporije. Whey je ok za ujutro kao prvi obrok i kao PWM,ali za tokom dana su ovi bjelanjci bolje riješenje. |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ne, nije jer su ovi bjelanjci u prahu ultra jeftin izvor bjelancevina, ako se ne varam, jeftiniji su i od najjeftinijeg wheya kojeg ja nabavljam. Naravno da ceš pojest cijela jaja, i jest svježa jaja, ali ne možeš cijeli dan bit na jajima, tako da ovi bjelanjci dođu kao super dopuna proteinima u obrocima gdje ih ima malo. |
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ako se ne varam š kila bjelanjaka ispadne 75 ili 85 kn, znaci super isplativo. S tim da kila vheya najjeftinijeg ispadne š00 kn od my proteina, jel ima još jeftinije od toga? Edited by soner_9393 |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
A gdje kupite bjelanjke? narucite preko one stranice ili? |
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
tare
Mixa shakeove Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Molim te, kako ovo kupiti ili gdje naruciti? U mene ovdje nema nigdje jeftinijeg wheya od 25 eura /kilogram, dakle oko 200 kn, sto je poprilicno skupo. |
|||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
||
Rijeąeno na PM.
|
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
C c c, propagiramo tuđi forum a imamo na svom
Link Inace najednostavnije je preko facebooka, profl mu se zove "teretana proteini" |
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ma kakva propaganda, nisam trazio na ovom forumu, na onom forumu znam napamet gdje stoji ta tema
|
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Izdajnik Ontopic, gdje na kraju ima toga za kupit? i sad mi nije jasno, jel to cisti albumin? trebao bi biti Edited by Iluvatar |
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
|||
Psyho
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Status: Offline Points: 214 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Oriđiđi naziv je eggalbumin... ja ga nabavljam preko frenda... a on preko svog frenda koji je skladištar u jednoj prehrambenoj firmi u gradu... kila ispadne š20 kuna... i po meni se isplati uzet.
Prednost je u odnosu na svježa jaja što nema rizika od salmonele... dobro se rastvaraju u mljeku... puuunooo je blaži okus nego kod sirovih bjelanjaka i ništa mi se ne "razvlaci" po grlu dog ih pijem... punog su okusa... ukratko... meni osobno odgovaraju! |
|||
Who dares wins!
|
|||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ta jaja š20kn whey š00kn kil,pa i nije bas isplativo toliko
|
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Poštovani,
cijena bjelanjka u prahu je 75,00 kn/kg
+PDV
Pakiranja su inace po 25 kg, ali moguca
su
pakiranja od 4 kg, 8 kg ili š2 kg.
Dostavu ne vršimo , eventualno samo na
podrucju
Zagreba.
Placanje avans ili gotovina .
To su mi odgovorili na moj upit.. |
|||
|
|||
Psyho
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Status: Offline Points: 214 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ako smijem pitat... gdje i kojeg whey-a ima za š00 kuna/kila... kod mene u Bjelovaru nema ispod š20-š30 kuna 500 gr... eventualno neka "akcijica"... moraš uzet nešto uz whey pa opet dođem do cifre od š30-š40 kuna... ali opet se radi o pakovanjima od 500 grama... tako da su meni bjelanjci isplativi... doduše... ja ih dobijem po š00 kuna... bez "marže" !? |
|||
Who dares wins!
|
|||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
||
A whey je ultimativna stvar, jeli? p.s Imaš na facebooku profil "teretana proteini" od njega možeš dobiti kilu po š00 kn davore, kome si slao upit? |
|||
|||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
||
LINK |
|||
|
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
E to je to, ovo je druga firma cini mi se od one od koje Psyho ima. Na te sam i mislio kad sam pisao da su ultra povoljni. |
|||
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |