Author |
Topic Search Topic Options
|
davor23
The Boss
Status: Offline
|
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 28 Travanj 2010 at 20:50 |
ThornOfFaith wrote:
davor23 wrote:
Poštovani,
cijena bjelanjka u prahu je 75,00 kn/kg +PDV
Pakiranja su inace po 25 kg, ali moguca su pakiranja od 4 kg, 8 kg ili š2 kg.
Dostavu ne vršimo , eventualno samo na podrucju Zagreba.
Placanje avans ili gotovina .
To su mi odgovorili na moj upit..
|
E to je to, ovo je druga firma cini mi se od one od koje Psyho ima. Na te sam i mislio kad sam pisao da su ultra povoljni. | Ja cu narucit mozda preko frenda u zagrebu par kg.. isplati se..
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
 |
ThornOfFaith
Fitness freak
|
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 28 Travanj 2010 at 21:14 |
davor23 wrote:
Ja cu narucit mozda preko frenda u zagrebu par kg.. isplati se..
|
Kolko ti tih suplemenata vec imaš doma?
Malo malo pa neš bi narucivao, kupovao, spremao za kasnije, ko vjeverica pred zimu  
|
|
 |
davor23
The Boss
|
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 28 Travanj 2010 at 21:19 |
haha... zalihe..
|
|
 |
powershift
Cita FAQ
|
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 07 Svibanj 2010 at 11:37 |
guls wrote:
Kaj nije jednostavnije kupit paket jaja za š0 kuna i jest normalna kuhana zdrava jaja nego tu nekakve praške i slicne gluposti? Dva kuhana jaja ujutro i dva navecer, nema boljeg... Vjerujem da je i taj prašak prilicno skup. |
jedanostavno je, ali trebas pojesti 300 grama proteina na dan, pa moras uzimati ovakve stvari da bih to uspio, ili 30 jaja kad vec hoces tako. sad sto je lkase 2-3 jaja, prah , meso , proteinski dodtci itd
|
 |
ThornOfFaith
Fitness freak
|
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 07 Svibanj 2010 at 12:02 |
powershift wrote:
guls wrote:
Kaj nije jednostavnije kupit paket jaja za š0 kuna i jest normalna kuhana zdrava jaja nego tu nekakve praške i slicne gluposti? Dva kuhana jaja ujutro i dva navecer, nema boljeg... Vjerujem da je i taj prašak prilicno skup.
| jedanostavno je, ali trebas pojesti 300 grama proteina na dan, pa moras uzimati ovakve stvari da bih to uspio, ili 30 jaja kad vec hoces tako. sad sto je lkase 2-3 jaja, prah , meso , proteinski dodtci itd |
Donekle je to sve ok, sam ne bih baš rekao da MORAš uzimati prah da bi uspio unijeti dovoljnu kolicinu P 
Draže mi je pojest kakav dobar komad mesa i maznit svježi npr., nego nešto tekuce što se probavi dosta brže od krute hrane, al to sam samo ja 
|
|
 |
soner_9393
Fit moderator
|
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 07 Svibanj 2010 at 15:10 |
ThornOfFaith wrote:
powershift wrote:
guls wrote:
Kaj nije jednostavnije kupit paket jaja za š0 kuna i jest normalna kuhana zdrava jaja nego tu nekakve praške i slicne gluposti? Dva kuhana jaja ujutro i dva navecer, nema boljeg... Vjerujem da je i taj prašak prilicno skup.
| jedanostavno je, ali trebas pojesti 300 grama proteina na dan, pa moras uzimati ovakve stvari da bih to uspio, ili 30 jaja kad vec hoces tako. sad sto je lkase 2-3 jaja, prah , meso , proteinski dodtci itd |
Donekle je to sve ok, sam ne bih baš rekao da MORAš uzimati prah da bi uspio unijeti dovoljnu kolicinu P 
Draže mi je pojest kakav dobar komad mesa i maznit svježi npr., nego nešto tekuce što se probavi dosta brže od krute hrane, al to sam samo ja  | +š, pogotovo na defki
|
Rijeąeno na PM.
|
 |
davor23
The Boss
|
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 07 Svibanj 2010 at 16:07 |
soner_9393 wrote:
ThornOfFaith wrote:
powershift wrote:
guls wrote:
Draže mi je pojest kakav dobar komad mesa i maznit svježi npr., nego nešto tekuce što se probavi dosta brže od krute hrane, al to sam samo ja  |
+š, pogotovo na defki
| Dobro Thorn kaze.. Nema do mesine prave.. i kad si na defki
|
|
 |
ThornOfFaith
Fitness freak
|
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 07 Svibanj 2010 at 16:38 |
davor23 wrote:
soner_9393 wrote:
ThornOfFaith wrote:
powershift wrote:
guls wrote:
Draže mi je pojest kakav dobar komad mesa i maznit svježi npr., nego nešto tekuce što se probavi dosta brže od krute hrane, al to sam samo ja 
|
+š, pogotovo na defki
|
Dobro Thorn kaze.. Nema do mesine prave.. i kad si na defki
|
Naravno 
Ali whey cu uvijek imati za PWM s dexom, jednostavno sjedne i dobro mi leži, eventualno dorucak al i ne mora. A ostatak dana, daj prave hrane 
|
|
 |
soner_9393
Fit moderator
|
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 07 Svibanj 2010 at 16:51 |
ThornOfFaith wrote:
Naravno 
Ali whey cu uvijek imati za PWM s dexom, jednostavno sjedne i dobro mi leži, eventualno dorucak al i ne mora. A ostatak dana, daj prave hrane  | Ja sam u zadnje vrijeme i dex zamijenio s cornflaksom
|
Rijeąeno na PM.
|
 |