Blenderi |
Post Reply ![]() |
Author | |
Zvonimir Brle ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 06 Sijecanj 2014 at 21:20 |
Pozdrav svima znanima i neznanima.
Moje pitanje je , koji blender do 1500 kn bi bilo dobro kupiti. Koristio bi ga za mljevenje zobenih uz maslac i još nešta za smoothie. Treba mi kalorijski nadomjestak zbog predugog izbivanja od studentske sobe, a pizze i ostale fast food-ove ne mogu smisliti. Hvala
|
|
![]() |
|
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Elipso ima dobru ponudu blendera, link: http://www.elipso.hr/mali-kucanski/blenderi/
Gledaj da ima cim više watt-a, ja imam blender sa 600 watt-a i sasvim mi je dobar. Naravno, pripazi i na velicinu posude u koje stavljaš sastojke te da ima više brzina.
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
![]() |
|
fpotter ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 13 Veljaca 2013 Status: Offline Points: 76 |
Da se ubacim, imam i ja nekoliko pitanja u vezi tih malih kucanskih aparata.
Htjeo bih uzeti štapni mikser, pa ako tko ima (vjerojatno vecina vas ![]() |
|
![]() |
|
nenno ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 26 Sijecanj 2007 Location: Velika Gorica Status: Offline Points: 134 |
štapni mixeri su ti cijenovno negdje oko 200-300 kn ako ne želiš baš one "no name".... ja imam moulinex i osobno sam zadovoljan, mada kad "rikne" vjerojatno kupujem blender......
|
|
"....I only dream in black and white. I only drema 'cause I'm alive...."
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |