Bliži se Uskrs - Kuhana šunka |
Post Reply | Page <12 |
Author | |||
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ma ja tu šunku jedem po pet dana.. p+m:) to mi je prilika
da malo stavim na stand by onu purecu delux :)) i da uzivam u jajima i hrenu ... bez da mi mama nabraja da nije dobro pojest 5-6 jaja... eh.. vidjet ce za uskrs koliko mogu pojest |
|||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ma nemojte mi rec da ne znate što je pinca najbolja stvar |
|||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Moje na poslu s je danas skoro cijelu pojele... ;) |
|||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
uffff....cisto me strah nedjelje kad podemonim
|
|||
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Meni je rođendan..i raditi cu tiramisu..na vazi sam dal da pojedem malo ili ne... ;) |
|||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ja ti kao trenerica naređujem da...pojedeš! |
|||
|||
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
||
hahaha....hocu...ako prije napravim trening... ;) ako bude dobar....onda te mogu i pocastiti...
|
|||
jole00
Cita FAQ Joined: 30 Travanj 2009 Status: Offline Points: 83 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
@dalila: ak ne pojedeš slobodno postaj taj tiramisu tu na forum pa cemo si podijelit
e i sretan rođendan Pinca je predobra stvar,onako za zasladit si dan hehe..a šunka,jaja i pogotovo hren i mladi luk ce teci u potocima |
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
šunka, jaja i hren su pali...
Slijedi ostatak.. |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Da da... to je to.. A Gym, meni mama to premaze sa bjelanjkom i secerom.. pa jos bolja bude.. nezamisliv Uskrs bez toga.. |
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Nikad jeo.. ni necu.. ak nije nutricionisticki dobro profilirano... |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ma daj.. Pa nije to nezdravo ni nista.. covjek si mora priustiti i malo takve hrane.. |
|||
|
|||
manu chao fan
Cita FAQ Joined: 14 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 47 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Tako je Davore, pa treba i u živati u hrani, što fali šunki, jajima, naravno u razumnim kolicinama....sve se to potroši trninzima...
|
|||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
||
Sunka je izvrstan izvor proteina.. kao i cijela jaja.. sunke mozes jesti koliko god hoces.. a jaja ajde ne previse, ali opet dnevno 4,5 komada se moze.. nece jaja bas udebljati.. |
|||
|
|||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |