Blue - dolje s njima |
Post Reply | Page <1234> |
Author | ||
Blue
Cita FAQ Joined: 18 Studeni 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 37 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dobro jutro svima! Da sada aktivno treniram i nema zezancije više. Imala sam pauzu nekih š5tak dana zbog gripe, ali inace nema stajanja. Od kad sam pocela ovako trenirati primjetila sam na sebi da mi se odjeca razvukla, majice mi postaju duže (valjda jer se ne rastežu više toliko u širinu ). Naravno hrpu energije koju mi treninzi daju. Blago sam postala ovisna o njima. Također mišici se pocinju nazirati. Naravno još su skriveni ispod ove masti, ali i ona ce dolje. |
||
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
ako zelis pobjediti, ne smijes izgubiti
|
||
Blue
Cita FAQ Joined: 18 Studeni 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 37 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hvala Crna!
Uskoro se bliži novo mjerenje. Baš me zanima jel ima pomaka. Prošli mjesec sam bila na nuli, jer sam preležala pola mjeseca. Tako da sam i zadovljna što u plus nije išlo. Vidjet cemo za š0tak dana. |
||
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Svakih koliko se mjeris? |
||
|
||
Blue
Post Options
Thanks(0)
|
|
Odredila sam si mjerenje oko prvog u mjesecu. Znaci svakih mjesec dana. Imam oko 9 mjernih tocaka po tijelu
Sad sam uvela i novu: težina.. nisam odmah jer bi me samo bed bacila. Super mi je kod ovoga zapravo to što sam si prehranu promjenila i naravno uvela vježbanje koje me oduševljava, tako da ovi centrimetri koji idu u minus si mi super nuspojava. |
||
Mini me
Mixa shakeove Joined: 19 Travanj 2010 Location: Miami Status: Offline Points: 685 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Više obroka, manje obroka? kome sad virovat....
Oceš li odabrat nacin na temelju jednog clanka, ili drugog istraživanja, ili na neku preporuku, ili neceš na drugu preporuku?... Ima toliko razlicitih 'istina' kako, kad, zašto koliko jesti/ne jesti da te zaboli glava. iskreno ja nebi jela rucak u 2 puta, tj u međuobrocima.. Možda to nekome odgovara, al nekome sigurno ne. Al ne možemo ic za tim da organizam kod svih funkcioira na isti nacin, kad znamo da to nije tako. Ona bi zapravo trebala probati što joj najviše odgovara, a ne se slijepo držati nekog pravila. |
||
Obstacles are what you see when you take your eyes off your goal.
Stay focused. |
||
Blue
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hvala Mini!
Ma ja to i kombiniram svaki dan! Ovisi šta imam na poslu za rucak pa prema tome prilagođavam šta cu si kuhati doma oko š7 kad dođem. Tako da svaki dan je drugaciji, ali trudim se paziti da imam što više manjih obroka, te šta jedem. |
||
crna_kej
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
|
||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dorucak mi je ok - popularan, nazovimo ga tako; recimo, kad sam ja sam krenula s ciljem da izgubim kile, to sam uspjela na dorucku od šžutanjka, 3-4 bjelanjka+salata ; ovo rucak je ok, slobodno si koji put tako ubaciš u međuobrok npr.tunu i neko povrce; poslije treninga ti je bolje copit taj whey (makar meni je najbolje tijekom treninga to, sad ovisi od osobe do osobe kako kome paše), nego posni jer se sporo razgrađuje; a masti izbjegavaj poslije treninga (bademi) jel si si izracunala neki dnevni kalorijski unos koliki ti je potreban? ima jedna lagana formulica za to, nije teško...pa onda ceš otprilike znati, jer kad napišeš povrce, to je zdravo, ali nije isto krcat tanjur i tocno onoliko koliko ti je potrebno za taj dan s obzirom na tvoju fizicku aktivnost možda se cini komplicirano, ali vrijedi se potruditi, a ti si ovime što si se prikljucila i više nego spremna vidim , samo don't give up
Ok je radit na crobnim spravama, malo torture na traci i to. Po meni nije ti toliko potrebno da se muciš na podu radeci trbušnjake i slicne pilates vježbe. Možda, ako si spremna na to, probaj set doma, fat loss cardio (probaj si i googlat) za koji ti je potrebno vrlo malo vremena, a ucinkovit je jer se vježbe izvode eksplozivno, bez previše odmora i na taj nacin ubrzavaš metabolizam, što ti je svakako potrebno. Ovo ti je neki primjer da 30 ili 60 sec radiš kombinaciju iskoraka i skoka, lateralnog podizanja bucica i skoka (jumping jacks), cucnja i skoka, skokovi s jedne noge na drugu s visoko podignutim koljenima...ima puno kombinacija i možda malo pretjerujem za pocetak, ali probaj tek toliko da vidiš svoje mogucnosti Edited by zika |
||
LiveStrong
|
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Meni dorucak nije ok, nema gotovo ništa proteina u njemu,
tak da je meni po tome loše kaj je bas takav dorucak popularan....... I ugljikohidrata gotovo da nema tokom dana, ispada eventualno malo riže (ako je ima) i nešto zobenih za dorucak.....mmmmm teško da ima i š00g uh dnevno tu, nebi to vidio kao problem ako je odluka na low carb da sukladno tome unosiš dovoljno masti, anjih debelo fali u meniu također....... I definitivno se slažem sa Zikom da bi trebala odredit neki unos potreban kalorijski.....jer ako ciljas na prave, prave rezultate što se više usmjeriš cilju to ce rezultati biti sa boljim krajnjim rezultatom Edited by The Phoenix |
||
Blue
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zika HVALA!
Ma definitivno se moram uhvatiti malo zbrajanja kalorija, jer ni sama nisam sigurna tocno koliko mi treba i koliko uzimam. Tako da je tvoj komentar na mjestu. S time cu se definitivno kreniti zabaljvati od slijedeceg tjedna. Ovaj vikend mi je pretrpan. što se treninga tice: naravno da ne pretjeruješ..i ja volim malo žešce..no imam jedan problem, a to su koljena. Tako da cucnjeve za sada izbjegavam i bol u njima mi se smirila. Noge onda odradim detaljnije u teretani. Ne znam tocno imena sprava, ali naucit cu. Tako da što se trennga tice sve prilagođavam njima (tj. da me ne bole dok radim vježbe) i sada nakon 2 mjeseca totalno u njima osjetim napredak. Valjda je kvadriceps proradio pa preuzima dio na sebe. |
||
Blue
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da evo obecajem da cu se toga uhvatiti u ponedjeljak. Stvarno je vrijeme da i to odredim pa cu onda znati. Da malo sam smanjila unos ugljikohidrata. Probat cu vidjeti onda prvo koliko mi stvarno treba pa prema tome i promijeniti prehranu. Malo me strah ugljikohodrata pa ih izbjegavam što više :) |
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da vidim da te strah Nemam ja niš protiv toga ak je to
izbor jer sam se i ja odlucio za low carb kad sam radio na gubitku špeka, ali nisi dovoljno proucila da ti smanjnje uh povlaci sa sobom automatsko povecanje masti, a to nisi napravila... energiju za tijelo iz proteina ne želiš uzimat... Edited by The Phoenix |
||
Blue
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hvala Phoenix na savjetu!
U ponedjeljak cu vidjeti tocno šta mii koliko treba. Plan mi je slijedeci tjedan popisati sve šta jedem i koliko je to. I onda vam to prezentiram. Pa cu prema tome prilagoditi jelovnik. Mislim ako vam se bude dalo zezati sa mnom.. HVALA vam! Edited by Blue |
||
Mini me
Mixa shakeove Joined: 19 Travanj 2010 Location: Miami Status: Offline Points: 685 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
jesi ti to radila? ima video? googlat cu ga popodne, al ako imaš koji link sad na pameti, možeš ga postat? |
||
Obstacles are what you see when you take your eyes off your goal.
Stay focused. |
||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma pošaljem ti cijeli svoj trening taj ljetni na PM |
||
LiveStrong
|
||
Post Reply | Page <1234> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |