Bodybuilding natjecanja - pratite li ih? |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 24 Svibanj 2010 at 14:23 |
|
FITovci,
pratite li bodybuilding natjecanja? Ako da, koja? Domaca ili ... Evo kratkog reporta s nedavnog natjecanja - Državno prvenstvo u bodybuildingu Slike cisto da dobijete feeling s natjecanja: Više vezano za natjecanje, možete pogledati na gornjem linku. Pratite li ovakva događanja? Edited by Zoki |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dogovorili smo interview s jednom natjecateljicom - uskoro više u obliku clanka.
|
||
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Vidim da FITovci i nisu baš zagrijani za natjecanja.. Jel istina?
|
||
|
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Osobno ne pratim natjecanja uživo, ovak prek foruma i sl. da. Znam otprilike kak su clanovi plasirani isl,evo npr. znam da su Kova i Pinjo odlicni |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja ne pratim, i ne znam niš, ni tko je tko, ni tko je kako plasiran
Dovoljno mi je što brinem o svom izgledu, a ne još da brinem i o tuđem |
||
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hehe bome...žao mi je za Kovu, covjek je skoro doslovno dao srce za to Pinjo, po meni je zaslužio više...al svaka cast, par natjecanja zaredom odradit je ..a juniori? S kojeg je planeta onaj Pero sletio? Pratim da...popratila sam i Bihac, i Križ..i evo sad Sisak i sreca na internetu jer se inace nebi ni znalo za to...glavno da nam se seljaci sa farme cere svaki dan na tv-u..no ok... Inace, jedan decko iz teretane zna našu rijecku ekipu pa i uhvatim poneku zanimljivu pricicu usput, pogotovo sa vecere nakon natjecanja Zanimljivo mi je to, htjela sam i ic u Sisak al kvragu, propalo...sljedece godine... al primijetih..malo je cura...a Rijecanki nema....morat cu to popravit..jednog lijepog dana kad nabijem š0 kg |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
što se tice Kove, evo baš sam neki dan citao malo, pa lik nije normalan, 2 put mu je srce stalo zbog hebenih 600 grama viška, al neka, vidi se koliko mu je stalo do BB-a
Pinjo, preheben trbuh, na svakoj slici osmjeh od uha do uha A što se pere tice, isss kolki lik, a strgo sam se kad sam vidio kakvu majicu fura "pobjedio sam anoreksiju" |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
sonner_9393,
daj nabaci malo slika ovdje od te ekipe... da svi ostali se upoznaju.. |
||
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
soner, dobro je to završilo na kraju al nadam se da više nece morat ponovit tako nešto.. ima svakakvih komentara na to al hmm.. lako je nama komentirat to sa strane al treba se nac u tom trenutku i u njegovoj koži tamo pa onda vidit...svakakve ludosti ljudi rade u sekundi :) covjek je imao svoje razloge :)
gledala sam jednom i neke filmice o ovim americkim zvijerima...kojima se kisik daje pred natjecanje kolko su u komi...ono...malo to sve prelazi granice al šta ceš..drukcije bi to izgledalo da se mene pita al me se ne pita Ma pinjo izgleda cudo....ne znam dal mu se cura sad sprema za Europsko? Irena Golub.. Mislim da je nešto pisala za to, ako se ne varam... nemoj zezat za peru, to nisam vidila što je, je |
||
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
|
što se Kove tice, da dobro je prošlo, kad sam citao njegov post mislio sam da je umro, al onda sam skužio da nebi mogao napisat post ako je mrtav Ono je stvarno gadno zvucalo što je napisao. @ Zoki Slike cu stavit veceras, sad žurim u školu
|
||
Rijeąeno na PM.
|
||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
koliko ja znam, Irena Golub ima rak i povlaci se na neko vrijeme... |
||
Strong is the new skinny.
|
||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
|
a jesi lud
????? ozbiljno? damn...nisam znala šokirala si me sad... |
||
||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
da, i mene kad sam cula... slucajno naletila na to na fb-u. ima grupa podrške za brzi oporavak. navodno je i operirana, a sad kemoterapija i to. Link |
||
Strong is the new skinny.
|
||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
|
evo sad sam išla prokopat malo....da...tumor na mozgu...strašno..
ajmo onda ovim putem naše forumaše pozvat da kliknu na link i da se i oni pridruže grupi za podršku našoj Ireni da što brže ozdravi i vrati se na pozornicu |
||
||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
|
Izvor: forum.teretana.net
Pinjo Pero Kova |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
vjerojatno najjaci i ujedno najružniji stomak koji sam u životu vidio! |
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |