Bodybuilding natjecanja - pratite li ih? |
Post Reply | Page <12 |
Author | ||||
Psyho
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Status: Offline Points: 214 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Eto... znam zemljaka Božica... tu se je pojavio skoro ko "deda"... obzirom na godine... ujedno mi daje još više motiva da nastavim !
|
||||
Who dares wins!
|
||||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Lega, pogledaj drugu Pinjinu sliku |
||||
Rijeąeno na PM.
|
||||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
mmm da, ne bih baš rekla da je najružniji |
||||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Opako izgleda.. al istina je da je definiran.. meni je to malo too much.. Bitno da je Pero pobijedio anoreksiju! Na koliko je kg on sad? |
||||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ha, Pinjo je natjecatelj, mora bit srezan do kosti, meni je to ok A za Peru neznam, prek slika se vidi da je veeelik |
||||
Rijeąeno na PM.
|
||||
JayCutler
Cita FAQ Joined: 25 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
SLjedece godine idem na binu :D imam 15 god 94 kg , priej godinu sam poeo vjezbati imao sam 68 kg , sad jos malo na masi pa deifnicja do natjecanja... ;) ja sam iz BiH ;) izgelda leo zovko je otisao iz juniora sad ce mi konkurencija biit losa :D
|
||||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |