Božicna akcija - na SVE proizvode do 20% popusta! |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 13 Prosinac 2012 at 10:46 |
|
Hej FITovci,
pripremili smo za vas VELIKI Božicni popust. Ostvarite do 20% popusta na svih 940 proizvoda! Akcija traje do Božica možda i par dana dulje! Cijela ponuda je na linku: Uživajte u ponudi, Božicnom ugodjaju i popustu!
|
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
zanima me gymboss ali piše da nije dostupan?
|
||
Mjauk
Viden/a u gymu Joined: 18 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 184 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
I mene sandbag 20kg,kad ce biti dostupan? :)
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Gymboss je trenutno nedostupan, nemam informaciju kada cemo ga opet dobiti.
Trenutno imamo sandbag od 15 kg, a ovaj od 20 kg bi trebali dobiti kroz 30-45 dana. Ali, imamo u ponudi nove sandbagove od 15 kg i 25 kg koji su nešto kvalitetniji i skuplji - pogledaj ih ovdje. |
||
|
||
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
.
Edited by Zvonimir Brle - 13 Prosinac 2012 at 23:10 |
||
Mjauk
Viden/a u gymu Joined: 18 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 184 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
I Zoki jos jedno pitanje,jesu li ove noviji sandbegovi bas bolji od starih za neki rekreativni rad tipa 2 puta sedmicno nista pretjerano.
Hvala unaprijed :)
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Meni na narudžbi kupon oni nije uracunalo a pisalo mi da je iskoristen, to san tek na mailu kasnije vidija, ti si bija reka da mi koji vec imamo 10% popusta da cemo moc i ovo iskoristit, a posto na proteine i tako bez ove akcije iman 10% zašto onda i ovi dodatni kupon popust nije zaracunalo?
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zmaj, jesi li dobio e-mail na kojem ti piše da si iskoristio kupon? U našem sustavu je zabilježeno i kupon je iskorišten. Pošto je u tijeku Božicna akcija, moguce je iskoristiti kupon koji ste dobili nakon što ste ispunili istraživanje "Najbolji suplementi u 2012. godini", no nije moguce dodatno još dobiti 10% za Top 10 FITovaca. Vec je primjenjeno 20% popusta, nije moguce trenutno više dobiti. 20% popusta je i više nego što možemo trenutno dati. |
||
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
FITovci, Još samo 1 dan traje VELIKA Božicna akcija. Iskoristite popust na svih 940 proizvoda još samo 24h! Ako ste si htjeli nešto priuštiti, možete još danas i sutra i onda završavamo sa akcijom. Cijela ponuda je na linku:
|
||
|
||
LolitaInChains
Pali po spravama Joined: 25 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1290 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Narucila majicu 21.12. i jos mi nije stigla, a zivim u sirem centru Zagreba! Poslala mail na adresu iz maila potvrde i nis.
Pa kak to |
||
Um je poput padobrana - funkcionira jedino ako je otvoren.
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja san 2 narudžbe od 1000 kn ova sad stiže ovih dana i inat cu proteina za jedno 4 miseca, majica mi isto bila stigla u par dana i ono za zgibove šta ide na vrata sve u kratkom roku i na kucnu adresu, dok mi moj diler triba mu da pošalje nekad i par tjedana i onda sam moran ic u poštu po paket, još mi duguje omegu ima više od misec dana, morat cu ga podsjetit
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Uglavnom, zadovoljan si sa našom uslugom! |
||
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pošalji mi molim te samo tvoje ime i prezime na PM (privatna poruka) pa cu provjeriti. Tvrtka koja nam izradjuje majice je bila na godišnjem, blagdani i to.. Ako nismo poslali, staviti cemo neki poklon i poslati sredinom sljedeceg tjedna. Ispalo je problem jer su svi sada u blagdanskom moovingu i uzeli su si godišnje odmore.
|
||
|
||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|
Usluga van je ekspresna šta je je |
||
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Toliko ekspresna da mene ujutro budi
|
||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|
Meni prvo dodje ujutro poruka na mobitel da ce paket bit dostavljen, dodje neki overseas express
|
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |