Božicni kolaci |
Post Reply |
Author | ||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 26 Prosinac 2009 at 15:57 |
|
Da .. vidimo...
koje ste božicne kolace klopali? Možda postoji neka ultra zdrava verzija pa se svi ostali pripremimo za iduci Božic.. Ja sam probao išlere, mađarice i to vrlo malo... A vi? |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Evo jednog dobrog kratkog clanka:
Izbjegnite šecernu komu: Božic sa zdravim kolacima Ovo ce nam biti upute za sljedeci Božic.. |
||
|
||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da vidimo... ako išta kod nas ima svašta pomalo, cak i nekih netipicnih slastica
Osobno sam "degustirala" suhe keksice s kakaom, vjerojatno cu testirat i koju zvjezdicu s marmeladom, a onak za pravo sam se pocastila s finom štrudlom od jabuka Moji doma mljackaju i sve one malo zasitnije, ali jao si ga meni ako to taknem, ode moj dvancsnik, jer od ove južine samo vrištim kolko me vec jednjak pece E, šta su ti muke jednog gastriticara Od sutra idemo baš kao što si reka- BACK TO BASICS Edited by Kate |
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
paaa bilo je kiflica punjenih cokoladom i marmeladom, crne torte i torte od višanja, štrudle od sira i nekog kolaca od oraha (slicno orehnjaci) ...a sad, što se probalo i u kojim kolicinama.... ostavimo to mojoj savjesti nije bilo sve ovo, ne... |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Gymka se samo sopa hranom...
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da, mislim da bi se trebalo modove "kazniti" kada zgriješe s junkom i sl. Ono: podijelit što više zdravijih savjeta taj dan ili ultra jaki kardio popracen videom. hehe Edited by Zoki |
||
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
40 km bicikle - je dovoljna kazna? odradila ja i trening s utezima ujutro - dupla kazna vratila se ja na staro - danas dan cist ko suzica |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Tako treba.. Back to healthy road.. Fino si "kaznicu" odradila.. |
||
|
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ove godine nisam išla doma tako da sam preskocila i francusku i pecenku i kolace. I skinula 2 kg skacuci po klubovima!
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
I koliko tezis sada?? |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |