Bok fitovci :D |
Post Reply |
Author | |
Orchid
Cita FAQ Joined: 28 Veljaca 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 27 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 28 Veljaca 2011 at 19:32 |
Ja sam Marina iz Rijeke. Imam 22 godine i apsolventica sam predškolskog odgoja. Trenutno imam puno slobodnog vremena, pa sam odlucila krenuti u teretanu. Prije sam trenirala capoeiru, a u gymu sam neka 4 mjeseca.
Odlucila sam se pridružiti se ovom forumu kako bi mi ostali ljudi dali podršku i motivaciju, ali također,kako bi i ja njima mogla pomoci. Veselim se ugodnom druženju! |
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Welcome!
|
|
- Darac -
Viden/a u gymu Joined: 19 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 376 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hello, dobrodosla
Trenirala si capoeiru, svaka cast, kolko dugo? Davno prije sam bio zainteresiran za to, samo nitko nije to poducavao. Nagledao sam se toga u filmovima gdje glumi Mark Dacascos, pa mi bas bilo zanimljivo |
|
Orchid
Cita FAQ Joined: 28 Veljaca 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 27 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da da capoeira mi je bila super,stalno razmišljam da se vratim al nikako da se pokrenem a kad bi ja sve
ajme da da "Only the strong", simaptican film Trenirala sam godinu i pol,skoro dvije.Ako se u međuvremenu otvorila u tvom mjestu/gradu capoeira grupa,preporucan da probaš.mnogi se zaljube u tu vještinu |
|
Anita25
Viden/a u gymu Joined: 29 Prosinac 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 168 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošla!
|
|
hm
|
|
Orchid
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala
|
|
strada
Viden/a u gymu Joined: 30 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 330 |
Post Options
Thanks(0)
|
evala!!
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodosla sugrađanka
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
bluearmy
Cita FAQ Joined: 15 Veljaca 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 24 |
Post Options
Thanks(0)
|
pozdrav!
|
|
Orchid
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
Orchid
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
Scarlet_Letter
Viden/a u gymu Joined: 10 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 107 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bok, Marina
Ja sam isto veliki fan capoeire i Marka Dacascosa (više ovo drugo, nego prvo), tako da te toplo pozdravljam. |
|
Dum spiro, spero.
|
|
Orchid
Post Options
Thanks(0)
|
Blago Marku Dacascosu, kolko fanova ima Hvala na lijepim pozdravima. |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |