bok ljudi |
Post Reply |
Author | |
missbig
Cita FAQ Joined: 11 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 43 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 11 Veljaca 2010 at 15:33 |
Veliki pozdrav svima!
Ime mi je Željka. Prijavila sam se na forum da upecam koji dobar savjet za skidanje kila. Nakon poroda imam š0 kg viška koje pošto poto želim maknuti. Inace sam oduvijek bila fizicki aktivna, među najboljima na tjelesnom, na faksu planinarenje, pilates itd. I onda udaja, dijete, manjak vremena za vježbanje...I tako sam vidjela ovaj izazov za budi fit u 90 dana pa me to zainteresiralo... |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošla i slobodno se prijavi na fitness.com.hr izazov - FIT u 90 dana!
Dobar izbor ako se želiš vratiti u prethodnu formu! Ugodno druženje na forumu.. Edited by Zoki |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Lydia
Cita FAQ Joined: 10 Kolovoz 2009 Status: Offline Points: 14 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošla ! Pridružujem se savjetu Zokija. Izazov je uvijek najbolji put do cilja:)
|
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošla!
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
dobrodosla
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |