bok ljudi |
Post Reply |
Author | |
fran
Cita FAQ Joined: 02 Studeni 2010 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 02 Studeni 2010 at 15:54 |
Ja imam š2 godina i visok sam š44cm.svi moji vršnjaci su veci od mene.Mama i tata pa i prijatelji kažu da imam velike ruke prste i stopala.Jesam li nizak za svoje godine?
Hocu li narast? molim vas ima li ko neki dobar savjet za mene? |
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Gene ne možeš promijenit. Ako ti je u genima zapisano da budeš nizak, bit ceš nizak. Iako ne vjerujem. Imaš tek š2 godina i još ceš narast, ne brini.
|
|
Rijeąeno na PM.
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Postoje neke inekcije i slicno kod takvih problema ako se stvarno radi o problemu.......no najbolje da ode dr kak je zmaj rekel
|
|
Viden/a u gymu Joined: 07 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 352 |
Post Options
Thanks(0)
|
Tako je, poslušaj Phoenixa i odi do doktora pa da vidiš zašto je tako a onda ako je sve u redu cekaj pubertet.
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
moj bratic je bio uvijek najmanji u razredu, onda je u srednjoj školi narastao do š95, pa ono... nije zabrinjavajuce što si najniži...no odi kod dr, ako te to opterecuje, pa da ti to i potvrdi....
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |