Bok svima |
Post Reply |
Author | |
Ivana89
Cita FAQ Joined: 20 Travanj 2012 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 20 Travanj 2012 at 10:06 |
Pozdrav svima!
Nova sam na forumu pa da se eto predstavim :) Vježbam aktivno svaki dan u teretani (po sat i pol) vec 3 mjeseca. Visoka sam 167cm i imam 58kg. Rezultati se itekako vide, pogotovo zato što nemam viška kilograma. Gornji dio tijela je bolje "izradjen", dog donji, guza i noge, slabije.. To ce ocito trebati više vremena. Želja mi je imati plocice na trbuhu, ali problem je što radim sjedeci posao pa nekako teže ide taj dio. Imate li neke savjete u vezi toga? Pozzzz |
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozz
Nije problem u sjedecem poslu, treba jedino malo stisnut prehranu i trening........najbolje da opišeš to dvoje malo bolje kako bi ti netko mogao savjetovati nešto |
|
Ivana89
Cita FAQ Joined: 20 Travanj 2012 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hranim se koliko toliko zdravo... Ujutro (oko 10 sati) jedem zobene pahuljice sa bananom, mlijekom i bademima ili jecmene pahuljice sa medom.
Za rucak (oko 14h) jedem neko meso i rižu ili blitvu sa krumpirima i obavezno neka juha. Za veceru pojedem neku povrtnu juhu i meso. Tako mi otprilike izgleda prehrana. Što se treninga tice, vježbam svaki dan. Jedan dan radim prsa i noge, drugi dan trbuh i noge itd...svaki dan radim razlicite vježbe, tako da se skupina mišica koja je radila prethodni dan, odmori. Vježbe radim po 3 serije, 10 ponavljanja. |
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
A sad generalno gledajuci prehrana je slaba (kalorijski nedovoljno , dorucak loš....) a nema smisla trenirati svaki dan i trebalo bi pojacati intenzitet treninga definitivno jer iz iskustva mogu pretpostaviti da je izbor vježbi i opterecnja neprimjeren da se postigne nešto "više"
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |