Bok svimaaaaaaaaa |
Post Reply |
Author | |
mg_
Viden/a u gymu Joined: 11 Studeni 2009 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 11 Studeni 2009 at 21:21 |
Bok svima!!
Visok sam š80 i dobio sam 95kg...užas...I mali trbušcic.. Tu sam jer želim skinuti višak kilograma, ponajviše zbog toga što se ovako loše osjecam... Molim savjete kolika bi bila idealna težina.. I kako najlakse skinut ovaj višak.. :) |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
mg postoji li išta univerzalno idealno? :) Ovdje ti svatko može puknut neku drugu kilažu, a ko garantira da je to za tebe idealno :) Sve to ovisi, koliko je mišica, koliko je masnih naslaga u điru, kako je sve to raspoređeno... ...ovih 95 je ocito u masnim naslagama kad se tako loše osjecaš tako da bi tu bilo malo posla za skidat, a kad kreneš i sam ceš vidjet kad ti je dosta...a kako najlakše? hehehe najlakše.....lako se skupilo, a sad ce bit malo teže :) Savjeta o mršavljenju ovdje ima malo je reci na bacanje....daj si malo prelistaj pa onda pitaj ako ti još nešto ne bude jasno jer nema smisla da se ponavljamo stalno sa jednim te istim, jel tako? i da...dobrodošao |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
mg_
Viden/a u gymu Joined: 11 Studeni 2009 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da.. Slažem se...
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošao nam!
Prikljuci se forumu, slobodno pokreni i svoj blog kako bi se što duže družili svi zajedno! Gymka je kao obicno rekla pravu stvar, prelistaj topice o prehrani i vježbanju, prelistaj FAQove i clanke na fitness.com.hr stranici i pitaj ukoliko ti nešto nije jasno. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |