bok :) trener? |
Post Reply |
Author | |
grotlo
Cita FAQ Joined: 22 Veljaca 2011 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 22 Veljaca 2011 at 23:26 |
bok društvo! nova sam na forumu..malo eksperimentiram s
teretanom i prehranom, dosta sam se informirala po raznim sajtovima i forumima,al nikad nije na odmet dobar savjet.. ono kaj bi ja htjela je angažriat trenera da radi samnom neka 2 mjeseca, ali moze mi netko rec otprilike koliko bi to koštalo? znam da vjerojatno ovisi pojedinacno ali bar ugrubo da znam..zanima me trening nekih 4puta tjedno |
|
Orchid
Cita FAQ Joined: 28 Veljaca 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 27 |
Post Options
Thanks(0)
|
Za 500 kn možeš dobiti(ili možda i manje kod nekih trenera) osnovni program prehrane i treninga. Tamo bi ti pisalo što ceš jest i kako trenirati, a ti bi sama istraživala na koji nacin što pravilnije izvoditi vježbe. Ukoliko želilš osobu koja ce bit s tobom na svakokm treningu...jedan osobni trening dođe oko š00 kn, pa ti racunaj koliko ti je to mjesecno. |
|
Andy91
Cita FAQ Joined: 14 Listopad 2010 Status: Offline Points: 13 |
Post Options
Thanks(0)
|
Na pocetku ti trener dobro dode da ti pokaze pravilno
izvoditi vjezbe, i pokoji trening, ali kasnije samostano kreni. Osim ako te treba netko dodatno motivirati. Imam frendicu koja bez trenera ni makac :D |
|
njanja
Viden/a u gymu Joined: 06 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 119 |
Post Options
Thanks(0)
|
u malenom gradu xy u fitnes centru xy, osobni trener šh/60kn
program mršavljena grupa max5 osoba u grupi radi se 6x tjedno ( u dvorani, na otvorenom ,teretana) individualan pristup svakoj osobi u svim pogledima ( prehrana, razni izracuni-tablica, +korištenje sata za mjerenje koraka- jer program ukljucuje i domacu zadacu tj. provjeru iste....)= 400kn/šmj |
|
kad ima volje ima i nacina
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |