bok! |
Post Reply |
Author | |
ifa1981
Viden/a u gymu Joined: 22 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 147 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 29 Travanj 2010 at 11:53 |
zovem se ivan i nemogu bez fizicke aktivnosti :-) najviše volim dizanje utega.omiljene vježbe su mi one za biceps i prsa kao i vecini muškaraca :-)
pozdrav svima! |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hej Ivane, dobrodošao!
Odakle si i koliko dugo vec vježbaš? |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobro došao
|
|
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošao, i okreni te dvije vježbe na cucanj i mrtvo dizanje, pa ce bit još bolje
|
|
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodosao Ivane.. i poslusaj Furai-a..
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
ifa1981
Viden/a u gymu Joined: 22 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 147 |
Post Options
Thanks(0)
|
jbt uopce nisam vidio poruke! imam 29g. i iz zagreba sam.dižem utege od osnovne sa prekidima nažalost,u zadnje vrijeme sam konstantan. imam š.79 i trenutno 86kg. eto da me malo upoznate i sorry što kasnim sa odgovorom.
|
|
ifa1981
Post Options
Thanks(0)
|
e da! treniram s mladjim bratom na tavanu gdje imamo bench,hrpu utega,štangu za zgibove,vrecu za boks.....
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |