BOK |
Post Reply |
Author | |
Darko-osijek031
Cita FAQ Joined: 24 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 26 Kolovoz 2012 at 11:45 |
EJ bok ljudi ja bi volio napredovati ali me zanima kako mogu poceti i cime i naravno idem u teretanu i to najviše obožavam i jedva cekam sad i dan kad nakon pauze idem u teretanu .
I ako nije problem da mi kažete nešto više kako mogu bolje poceti i da mi se mišici brže razviju ? AKO SAM NEŠTO POGRIJEŠIO SORY ! |
|
katniss
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2012 Status: Offline Points: 279 |
Post Options
Thanks(0)
|
prehrana? jel ti to sredjeno? barem donekle?
citaj forum, blogove, clanke.. informiraj se kaj te zanima.. napiši kako ti terning izlgeda, primjer nekog dana kaj jedeš.. pa ce ti se onda znati lakše pomoci.. koji su ti ciljevi |
|
This is not goodbye, this is bonjour!
|
|
Darko-osijek031
Post Options
Thanks(0)
|
Ma jedem sve pomalo ! Ujutro mlijeko i kruh sa medom , rucak juha i neko meso , povrce i meso a navecer samo nesto lagano voce i mlijeko . A trening imam sam radnim danima a vikendom pauz . A želim dobit malo vecu masu i a kasnije definiciju !
|
|
katniss
Post Options
Thanks(0)
|
za dorucak izbaci kruh, i uvedi zobene s mlijekom ;)
ja sam poizbacila kruh maksimalno.. a jela sam ga doslovno sa svime, pa i tjesteninom koliko imaš kila na koju visisnu? ako želiš masu, procitaj na forumu za masu postove, ima sigurno i jelovnika koji su dobri za masu, decki ce to više znati ti reci, extremfit ti ima svoju stranicu koja je super, prošvrljaj malo po njoj i njegovim blogovima
|
|
|
|
Darko-osijek031
Post Options
Thanks(0)
|
Visina mi je 173 a težina 64 . hvala ti =)
|
|
katniss
Post Options
Thanks(0)
|
nemaš problema, rado bi ti više pomogla, al i sama sam nova, puno citaj, guglaj, educiraj se, gledaj youtube tako i ja, tražim, citam, kad skupiš informacije, onda lako nekako ceš i njima baratat...
|
|
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |