Bok |
Post Reply |
Author | |
strelica412
Cita FAQ Joined: 04 Ožujak 2013 Status: Offline Points: 18 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 05 Ožujak 2013 at 19:49 |
Eto da se ukratko predstavim, imam 30 godina iz Zagreba sam, obožavam sport i vježbanje. Rekreativno se bavim tenisom, stolnim tenisom, trcanjem, bicikliranjem, plivanjem. Nedavno sam otkrila i girju koju obožavanm (polcela sa 4, sada sam na 8 kila) i TRX trake koje su mi isto odlicne tako da kombiniram to dvoje. Najviše volim vježbati u prirodi :) Visine sam 169 cm, težine 64 kg...poz svima!
|
|
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozz, koji ti je cilj ako se smije znati
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošao u FIT zajednicu!
Edited by Zoki - 07 Ožujak 2013 at 16:42 |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
strelica412
Cita FAQ Joined: 04 Ožujak 2013 Status: Offline Points: 18 |
Post Options
Thanks(0)
|
Cilj? Nauciti nešto od rugih forumaša, razmjenjivati iskustva, vježbe..koliko sam vidjela ima jako dobrih i kvalitetnih tema koje me zanimaju, dobrih recepata i savjeta.
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Slobodno se ukljuci u sve teme i diskusije na forumu.
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodosla :)
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |