Bol i težina u nogama |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
od sjedenja je i gotovo sigurno zbog vena.
Carape za vene ili dobri zavoji (treba znati kako zamotati noge) bi ti sigurno pomogli. Carape za vene ima za kupiti u svim ljekarnama koliko znam, one su jednostavnije za upotrebu i puno više oku ugodnije:)) Kad bi ih nosila na poslu puno bi ti pomogle. E sada dolazi problem - ljeto je i užasno je vruce:)) carape za vene jako stisnu (to im je osnovna funkcija) i naravno u njima je toplo. Treba se odluciti.... |
|
marty84
Cita FAQ Joined: 05 Prosinac 2011 Status: Offline Points: 25 |
Post Options
Thanks(0)
|
puno hvala na odgovoru... aj trpit cu malo, pa kad zahladi probat cu s carapama... :)
|
|
kokodak
Cita FAQ Joined: 03 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 79 |
Post Options
Thanks(0)
|
pripazi i na to da uspravno sjediš,jer ako si pognuta,onda plice dišeš,a i to puno utjece(meni to jako pomaže)ako možeš s vremena na vrijeme se ustani i protegni nogice i istresi ih da pokreneš malo cirkulaciju :)
|
|
Mi mislimo da živimo u svijetu,fizickoj sredini,a zapravo živimo u svojim umovima.Fizicka sredina se oblikuje prema slici iz našeg uma da bi se napravila ravnoteža,svemir.svemir je u našem umu.
|
|
marty84
Cita FAQ Joined: 05 Prosinac 2011 Status: Offline Points: 25 |
Post Options
Thanks(0)
|
ljudi, divni ste! hvala na savjetu!!! :)
|
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |