Bol u donjem dijelu ledja |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
vlajster
Viden/a u gymu Joined: 20 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 247 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jordan ja sam trenutno na cekanju za snimanje kralježnice i pregled,u 7. mjesecu sam imao vrlo jake bolove u gornjem dijelu ali to nije bitno...meni su nakon 2 mjeseca teretane bolovi skoro u potpunosti NESTALI,jednostavno sam vježbom utegnuo leđa i sada je sve ok... Dakle ni slucajno dopustiti da leđni mišici toliko atrofiraju da dođe do bolova u kralježnici. I ako nemaš iskustva pitaj trenera u teretani da ti pravilno pokaže vježbe jer mnogi ne rade kako spada i upravo prvo kralježnica plati tu cijenu.
|
|
Vracam se starom poroku...mišicima :P
|
|
marcella
Viden/a u gymu Joined: 21 Rujan 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 125 |
Post Options
Thanks(0)
|
malo da oživim temu...
prije tjedan dana sam pocela osjecati bol u doljnjem djelu leđa, tj. nisu to niti leđa nego više ispod leđa s lijeve strane, kao da me probija bol i zapravo je u pitanju neki mišic ili živac ili štogod koji je povezan sa lijevom nogom, jer ju ne mogu pošteno skvrciti, tj. ne mogu se sagnuti bez da me boli i sl. malo se situacija poboljšala ali se bojim vratiti u teretanu dok mi bol skroz ne preastane. da li je netko imao slicno iskustvo? osjecaj boli je kao kad dugo stojite pa osjetite kao nekakvo peckanje u dnu leđa ... |
|
IT'S GYM TIME
... zato digni guzu, obuci starke, pumpaj trbuąnjake, sklekove i leđnjake ... |
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Imao ja, identicna situacija. To ti je išijas, uklješten živac, meni je pomogao konjski balzam i masiranje tog dijela koji boli
|
|
Rijeąeno na PM.
|
|
marcella
Viden/a u gymu Joined: 21 Rujan 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 125 |
Post Options
Thanks(0)
|
ĐIZS, .. išijas u 26toj ... aaaaa ... kolko ti je to dugo tak bilo? ... ja doslovce ne mogu spavati po noci ako ne popijem tabletu?? :( |
|
IT'S GYM TIME
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
a što bi ja trebao rec sa š7 trajalo je nekih 6-7 dana, nisam ništa pio od lijekova, samo masirao i mazao |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
anne5
Cita FAQ Joined: 08 Listopad 2010 Status: Offline Points: 13 |
Post Options
Thanks(0)
|
n.ischiadicus može bit i upaljen,ne samo uklješten,to ti je vrlo cesta pojava bez obzira na godine.da,masirj podrucje koje te boli il ako je bol tako jaka javi se doktoru..prođe uglavnom samo od sebe,i da,zna bit jaako neugodno..jel osjetiš bol u guzi i nozi??
|
|
marcella
Post Options
Thanks(0)
|
da da da u guzi i u nozi ... ne mogu se pošteno ni sagnuti niti sjesti .. ništa :(
|
|
IT'S GYM TIME
|
anne5
Post Options
Thanks(0)
|
da..dobro je tebe to primilo..ako ti to bude tako intezivno trajalo još neko vrime i ako stvarno ne možeš ni spavat zbog toga javi se doktoru..možda ti daju nekakvu inekciju da ti to malo popusti.
|
|
marcella
Post Options
Thanks(0)
|
nije tako neizdrživa bol, ... uglavnom je ok, ali u određenim pozama sjedenja, pokušaja da prekrižim lijevu nogu preko desne je nemoguce, ...i sl.
budem vidjela, .. najviše mi je žao što ne mogu vježbati ... bojim da si s vježbanjem to ne produžim?? :( |
|
IT'S GYM TIME
|
anne5
Post Options
Thanks(0)
|
vježbaj..ali radi one vježbe i u onim pozicijama u kojima ne osjecaš bol,pomalo..ako te bude i onda mucilo odmori neko vrime dok bol malo ne popusti..
|
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |