Bol u mišicima! |
Post Reply |
Author | ||
qsense
Cita FAQ Joined: 21 Svibanj 2011 Location: Zagreb Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 21 Svibanj 2011 at 18:53 |
|
Nisam vježbao dugo, tj prije sam se bavio sportom, a sad sam krenuo sa p90x program... Fit sam, ne trebam skidat kila samo želim vjezbat i imat misice, zelim biit u formi.
Prekjucer sam odradio prvi trening za leđa i prsa, to je bilo eto bas prije 48 sati a misici me jos bole. Ne koristim nikakve suplemente. Da li moram vise jesti ili je to normalno nakon toliko ne vjezbanja? Ili bas moram uzimati suplemente iako ne bih zelio trositi lovu ako ne moram!?
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Normalno je nakon toliko ne vježbanja Kakva ti je prehrana ja neznam ovako.. ali pomaže ako se dobro hraniš |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
qsense
Cita FAQ Joined: 21 Svibanj 2011 Location: Zagreb Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa jedem sve sta se kuha, naravno izbjegavam u sirokom uku przenu hranu i svu junk hranu... Kazem tek sam poceo... Al nekad nema mesa, recimo nekad su lignje ili rizoto glavni obrok u danu... Jaja obavezno svaki dan (samo bjelanjci) za dorucak, u skoli sendvic ili hrana odkuce, a navecer ostaci od rucka...
to je opcenito, inace jedem svaki cas da metabolizam radi, najcesce piletinu i svinjetinu!
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa ok, samo unosi što više proteina i dovoljno kalorija! i Pobogu, jedi cjela jaja :)
|
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zasto ljudi i dalje izbjegavaju zutanjke?? |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|
pa jer ceš umrijeti od kolesterola koji je u jajetu, kako ne znaš?
|
||
||
berlava
Viden/a u gymu Joined: 12 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 414 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Al kak ljudi ne kuže da u jajima nema ništa loše i da su jaja poželjna za bb prehranu... Edited by Pitbull |
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |