Bol u trbuhu pri trcanju |
Post Reply |
Author | |
r4mb0
Viden/a u gymu Joined: 01 Sijecanj 2014 Status: Offline Points: 454 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 24 Listopad 2015 at 20:37 |
Pozdrav, krenuo sam trcati pomalo i imam problem. Skoro svaki put kad krenem trcati nakon nekoliko minuta me zaboli u donjem dijelu trbuha, u pojasu izmedju pupka i prepona (tamo gdje inace imam najvise masnih naslaga) s lijeva, a nekad i s desna i sto vise povecavam intenzitet trcanja to me jace boli, a dok smanjujem onda manje boli. I da, dok stisnem trbusnjake onda ta bol se svede na minimum. Moram jos napomenuti da nemam neku dobru kondiciju za trcanje, a to mi stvara i problem dok radim nekad i npr. cucnjeve s cca. 75% svog maxa jer se uspusem uzasno, tj. nemam dobru aerobnu kondiciju...
I da, ovakav problem se javlja samo prilikom trcanja, dok vozim bicikl ili radim bilo koju drugu aerobnu aktivnost nemam bolove u trbuhu... Ako netko ima kakvu sugestiju bio bih zahvalan na pomoci Edited by r4mb0 - 24 Listopad 2015 at 20:38 |
|
never-give-up
Viden/a u gymu Joined: 19 Lipanj 2014 Location: Dalmacija Status: Offline Points: 464 |
Post Options
Thanks(0)
|
Poznato mi je to, nekad mi se znalo događati to prije. Možda je do kondicije, a možda nepravilno dišeš..
Meni bi prošlo kad bi malo hodala i disala pravilnije, i onda nastavila s trčanjem.. |
|
gabrijela
Cita FAQ Joined: 28 Rujan 2014 Status: Offline Points: 78 |
Post Options
Thanks(0)
|
Slezena??
I meni poznato..aerobno jako aktivna ali kad je u pitanju trčanje..u početku kao i tebi nakon par min, tad sam ustrajala i nastavila trčati tri puta tjedno po 4km, svaki put bi bilo malo bolje odnosno bol bi se javila kasnije..ali se uredno stalno javljala..dok mogu kontrolirati disanje, tada bih disala trbuhom i bol bi prestala ali ako sam previse uspuhana i pri kraju snaga bivalo je sve gore i morala bih stati, i to čak ne hodati nego sjesti. Čula sam da se to može desiti i zbog nedovoljne hidriranosti. Ako ti je stalo do trčanja, ustraj, i bol će se svaki put javljati sve kasnije i sve manjeg intenziteta. Ja sam odustala:( |
|
r4mb0
Viden/a u gymu Joined: 01 Sijecanj 2014 Status: Offline Points: 454 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nije slezena, slezena je iznad tog mjesta, mozda jednostavno trebam jace trbusne misice pa cu ih ubuduce vjezbat na svakom treningu malo i pokusat korigirat disanje.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |