Bolovi ili grcevi u listovima |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
Anita25
Viden/a u gymu Joined: 29 Prosinac 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 168 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da, vozim bicikl umijesto trcanja i malo na steperu, onda me ne boli...
Skocni zglob sam izvrnula prema van i to jaaako (potrgala sam ligamnete). Ali sada bol ne osjetim u gležnju nego iznad, cudno mi je to sve osijecam se ko baba ni trcati ne mogu... |
|
hm
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
neznam, ja smatram da je trcanje opcenito precjenjeno... i jako pogubno za koljena.. stvar je u glavi ;9 što fali biciklu, steperu, plivanju, orbitreku, svemu ostalom |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
Anita25
Viden/a u gymu Joined: 29 Prosinac 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 168 |
Post Options
Thanks(0)
|
Neznam što fali ali nekako se najviše umorim kad trcim pa stoga mislim da mi je trcanje bolje od bicikla,.. Ali barem si me malo utiješio, hvala...
|
|
hm
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
o, za umor se ne brini... povecaj težini na biciklu, orbitreku ili necem slicnom i zapni, pa da vidiš |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
I meni trcanje najviše paše, no ako imaš problema sa
kljenom, nemoj trcati jedno vrijeme, ojacaj mišice natkoljenice, ciljano uz ostalo radi vježbe za tu skupinu mišica, zasad probaj sa biciklom kardio raditi, a kad se umir koljeno, ako ceš opet trcati...kreni polako, neka bude kvalitetna obuca i meka podloga po kojoj trciš. Ne znam tocno kakva je ozljeda bila, ali o nije pukuce, kad se to sv umiri i ako prilagodiš opterecene trenutnom stanju svog tijela biti ce sve ok. A ako ti je cilj mršavljenje vježbe sa utezima, laganiji kardio i povremeni hiit bi treala bit dobitna kombinacija, uz sređenu prehranu. |
|
Anita25
Post Options
Thanks(0)
|
Dalila, skocni zglob je bio uganut ali ovo je nešto iznad zgoba danas i jucer me boli i kad hodam ali ne jako... Moj trening i je organiziran tako da je jedan dan crobni a drugi na spravama. Možda glupo zvuci ali imam osijecaj da me kost boli...
Hvala na savijetu poslušat cu malo cu odmoriti od trcanja... Na treningu smo radili udaranje u fokusar nogama i rukama možda me to boli od udaranja ali to je bilo prije 2 tjedna |
|
hm
|
|
king83y
Cita FAQ Joined: 19 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
<a target="_blank"
href="http://www.BrandsDragon.com/wj_r.asp? lid=726">Flying Touch II š0.š inch Google Android 2.š GPS MID Tablet PC</a> |
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |