Bolu u bicepsu |
Post Reply |
Author | |
zokasthlm
Cita FAQ Joined: 10 Svibanj 2016 Location: Stockholm Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 10 Svibanj 2016 at 20:12 |
Pozdrav, imam jedan veliki problem svaka pomoc i savjet je dobrodosao/la :)
Poceo sam ici u teretanu prije malo vise od dva mjeseca, no prije 4 tjedna sam primijetio na desnom bicepsu malu nepravilnost, kao malo udubljenje na njegovom samom pocetku (iznad lakta). Kasnije prilikom treninga je to bilo dosta vece i na oko vidljivo, osjetio sam malu bol tada. Sljedeci trening bicepsa je bio katastrofa, ogromna neugodna bol u bicepsu, osjecaj kao da se biceps pokidao na tom mjestu. Tada sam napravio stanku 3 tjedna, nisam išao u teretanu, ali kad sam opet otisao isto, bol je manja ali jos uvijek postoji, i u odredjenim pozicijama ruke jos uvijek se moze primijetiti crta ili udubljenje na bicepsu. Molim vas za neki savjet, sta da radim, moram li posjetiti doktora?
Unaprijed se radujem i zahvaljujem na vasem odgovoru :)
|
|
Pikachu
Cita FAQ Joined: 10 Svibanj 2016 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
Moguce je da imas giht ili neku deformaciju. Mislim da si odmah trebao posjetiti doktora cim si uocio to pa da dobijes strucno misljenje.😊
|
|
CeLe111
Viden/a u gymu Joined: 06 Listopad 2015 Status: Offline Points: 370 |
Post Options
Thanks(0)
|
Imas li ti pojma sto si uopce napisao? Ili zaista nemas, ili si fulao temu. zokasthlm ja se ne bih salio i svakako bih posjetio ljecnika, moguce da je rijec o rupturi misica, tj. po opisu koji navodis cini mi se da je tako.
|
|
Online Mentor:
Nutricionizam/trening, misicna masa/mrsavljenje. Stalni pristup i motivacijska podrska. Rad temeljim na hrpi zadov. klijenata i uspjesnim transformacijama! http://www.fgfitness.uk |
|
awergaew
Cita FAQ Joined: 02 Svibanj 2016 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
|
ovo za giht isto po meni zanemari,mozda je covjek falio u najboljoj namjeri ali po meni izjavio cistu glupost...obavezno otidji kod lijecnika,to vjeroajtno tribas na UZV pogledati moze biti ruptura misica,moze biti tetiva bicepsa i tako te stvari...ali najbolji lijek za te stvari dok vec ne ides lijecniku ti je krioterapija ili ti ga ,masaza ledom nekoliko puta dnevno.mozda neces cudo napraviti s tim,tj neces sigurno ali ces barem malo ubrzati oporavak
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |