Boot cam umjesto klasicne teretane? |
Post Reply | Page <123 |
Author | |
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
slažem se i sa efektom grupe i s opcenitim stavom |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
Jane Fonda
Cita FAQ Joined: 21 Listopad 2011 Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
|
Evo, zato sam i rekao Fondi da ne mora cekati iduci trening da ide vježbati ukoliko ima jaku želju, mogla je vidjeti i nauciti vježbe i intenzitet kojim se izvode i sd lagano može i sama odraditi dobar trening.... A gušti i ciljevi vježbanja su razliciti, to je individualno i u to ne ulazim , sve ih poštujem [/QUOTE] Fonda te poslušala,pocela sma i trcati danima kada nemam treninge. Lijepo uz more,paše mi! Hvala vam ljudi na toliko savjeta,odlicni ste!
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
ruzohr, ko te naljutio taj dan? A što se stjecanja znanja tice.....klimavo ti uvjerenje, al ajde, znam da su ljudi osjetljivi na vlastita uvjerenja i teško im se odvojit od njih pa nek ti bude |
|
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
ruzohr
Cita FAQ Joined: 13 Rujan 2011 Location: Split Status: Offline Points: 26 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hehe, bija sam vec sam od sebe kratkog fitilja pa me lako zapalilo. Ali i dalje stojim i branim svoj stav. Nisam reka da su svi takvi, ali ako ste stvarno svi završili kineziologiju ili ste godinama u vrhunskom sportu, onda dobro- povlacim sve sta sam reka.
Na kraju smo se složili. Zvalo se to kružni trening, boot camp ili vec nekako trece stvar je ista. Moje tijelo je odlicno reagiralo i ja se osjecam fantasticno. Sada tjedno odradim tri treninga u grupi, a još 2-3 puta odem otrcat 4,5km (intervali 2min trcanje, 3 minute hodanje s prosjecnom brzina 9km/h) i odradit par serija s girjama i sklekove+zgibove |
|
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
Prepoznala ja odmah taj fitilj
Ne, nismo svi završili kineziologiju niti smo svi godinama u vrhunskom sportu - to znaci da ucimo iskljucivo s interneta? Voljela biš da vidiš na što mi licni dnevni boravak, više na gradsku knjižnicu nego na ono što bi trebao biti Kužiš što ti hocu reci? škole i faksevi nisu jedina mjesta di se dobiva znanje niti je diploma jedini dokaz istog. Iskustvo igra veliku ulogu u tome, to se slažem što se tice vrhunskog sporta ali ne možeš ici iz krajnosti u krajnost pa reci - ili si vrhunski sportaš i/ili imaš diplomu ili uciš sa neta. Evo, ja (pored neta) ucim i iz knjiga koje se koriste kao udžbenici na fakultetima, i to od fiziologije do biokemije - nemam diplomu, nisam vrhunski sportaš - a znam takve koji jako malo znaju o svemu tome. Samo sam to htjela reci - ko hoce znati, ucit ce i bez škole (bar dok ne dođe do mogucnosti da upiše neki fax kao u mom slucaju) A što se rasprave tice koju ste vodili - drago mi je da si našao ono što ti najbolje odgovara, to i je bit svega. Edited by Gym_girl |
|
|
Post Reply | Page <123 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |