Brle |
Post Reply |
Author | |
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 11 Lipanj 2013 at 20:28 |
Evo da se i ja javim krenuo sam na novu prehranu od 3200 kcal.
Slike, trening i prehrana idu poslje, ovo samo da ne zaboravite na mene
|
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
cekamo te
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nikako nismo zaboravili.....prehrana je od prilike kao i moja po kalorijama :D samo naprijed !!! :))) fit brle 2013 :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zvone kako je tjedan prošao sa novim režimom? :D
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
evo sad sam se probudio , imao sam maturalnu jucer sva pileca prsa sam valjda pojeo xD
popodne cu staviti prehranu i trening
|
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
hahaha :D Može može....jel prošlo sve uspješno?
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
Zvonimir Brle
Post Options
Thanks(0)
|
ma sve je super prošlo
|
|
Zvonimir Brle
Post Options
Thanks(0)
|
evo da se i ja oglasim
prošli tjedan nisam trenirao imao sam stvarno puno posla jaaako puno prehranu sam malo pogoršao , ali idemo dalje Prehrana : Dorucak : 220 g zobenih + 1 mjerica whey-a Rucak : 200 g tijesta ili riže + piletina,junetina,svinjetina oko 200 g PreWM: 50 zobenih + ponekad uzmem mjericu whey-a PWM: 5 mjerica mass gainer-a ( dobio sam ga xD) Vecera : 200 g tijesta + 250 g prsa
|
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
E da ja mogu tako :D nebih kroz vrata više mogao proci hihihi :D
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
Jambolija
Viden/a u gymu Joined: 07 Lipanj 2013 Status: Offline Points: 137 |
Post Options
Thanks(0)
|
Salji slike da vidimo kako napredujes. ;)
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |