Brojanje kalorija |
Post Reply | Page <12 |
Author | ||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Evo ti jedan link pa si racuna potrosnju: http://www.fit-forever.hr/content/view/š5/5š/ Imas jos neke korisne tablice za racunanje pa pogledaj sta te zanima. |
||
nenadv
Viden/a u gymu Joined: 28 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
š200 kalorija je premalo, moras nagurati do bar 2000kcal dnevno. i jesti bar 5-6 puta dnevno. treba malo ubrzati metabolizam... |
||
blossom
Viden/a u gymu Joined: 07 Svibanj 2008 Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
koliko ja znam,nije ni to zdravo ispravite me ako grijesim |
||
tona24
Viden/a u gymu Joined: 01 Travanj 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
jel kaloricno jesti ujutro tanjur mussli s s tekucim jogurtom?? mlijeko nevolim. pahuljice cirka 60 grama. one nove fitness sto reklamiraju. probala sam integralne al su mi odvratne. previse sitnih sjemenki,nemas sta zvakat vec sam gutam..grozno. jedno jutro jedem te pahuljice drugo pecene bjelanjke i zutanjak s nekim svjezim povrcem il posnim sirom. jel to ok??jel to kaloricno??hocu se udebljat od toga??inace sam na onoj zdravoj prehrani sto pise na jednom od foruma..piletina, tuna, povrce, posni sir..blabla
Edit:uredjen tekst da bude razumljiv.. Edited by Fitness.com.hr |
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
zavisi sta zelis postici, koliko se kreces i koliko trosis. meni je to dovoljno. |
||
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
|
p.s. ja sam zensko i to sitno!
|
||
Mr.O
Viden/a u gymu Joined: 06 Srpanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 99 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
unos kalorija je po meni sasvim individualan - sve ovisi o tome koliko godina imas, bavis li se sportom, a ako da je li to intenzivno ili samo laganija rekreacija...npr. michcl phelps(poznati plivac) dnevno unese i do 8000 kalorija, a opet je mršav k'o da je iz etiopije...
|
||
evica
Viden/a u gymu Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
može li mi ko pojasniti da li sam dobro shvatila:
kila sala ima 7000kcal, znaci ako želim smanjiti pola kile u tjednu moram svaki dan tijekom cijelog tjedna biti u kalorijskom deficitu od minimalno 500 kcal. kako itracunatiunos kalorija kod deficita- bazalni met. - 500 kcal ili?? |
||
©ime
Viden/a u gymu Joined: 23 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 285 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Bazalni + kalorije koje potrosis tjelesnom aktivnosti - 500 |
||
evica
Viden/a u gymu Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
jet bi to bilo ekvivalentno jutarnjem kardiuna sobnom biciklu od 45 min? ili možda znaš otprilike? nemam pulsmetar, a brojac kcal na spravi mi nije pouzdan (po tome bi š0min=30kcal,što mi djeluje previše ) |
||
Vein
Viden/a u gymu Joined: 28 Kolovoz 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 94 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ovaj decko što je u plivanju ostvario 8 medalja papa do š2000 kcal dnevno, tješite se
|
||
d3m0n
Viden/a u gymu Joined: 07 Ožujak 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 312 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ako mislis na Phelpsa onda je to sasvim ok posto taj lik nije normalan i abnormalno vjezba tako da... kako se ono kaze tjelo je ko neki grad.Sto vise raste treba mu vise struje(energije) ps: 7 je regularno a jedna je na varku,posto je stisno taster s jednom rukom ne s dvije pa je zato Cavic osvojio srebro Edited by d3m0n |
||
Bez odmora nema ni napretka!
|
||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |