buci-buci: metamorfoza |
Post Reply | Page <1234 13> |
Author | ||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
I razmisli o tome da ti je krajnje vrijeme rijestit to sad, jer kad se udas i dobis djecu tek onda nebus, a sigurno se situacija moze i vjerovatno ce samo pogorsati tada, bar je tako za 90% zena nakon poroda, jednostavno se opuste, zapuste cemu debelo pridonese i nedostatak slobodnog vremena, tako da ako sad ne stvoris naviku vjezbanja i drzanja do sebe neces nikad.........
|
||
buci-buci1
Viden/a u gymu Joined: 14 Prosinac 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 251 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ko nije drvo razumeo prvo pa tek onda sadio taj nije nista uradio i shvatice kad-tad da ne zna sta je hlad- Balesevic the phoenix - kile i jesu nastupile nakon trudnoce i depresije (rodila sam mrtvo dijete, a dugogodisnji decko je odpepao kad sam mu rekla da cekam bebu). |
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zao mi je sto ti se tako dogodilo, no evo krenula si dalje kako i treba i odlucila se borit za sebe i to je super, nemoj odustat sad............
|
||
Mini me
Mixa shakeove Joined: 19 Travanj 2010 Location: Miami Status: Offline Points: 685 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
odlicno receno btw, žao mi je šta se to dogodilo, ali vidim da si spremna krenuti dalje, želim ti uspjeh u tome, zaslužila si |
||
Obstacles are what you see when you take your eyes off your goal.
Stay focused. |
||
Skviki
Viden/a u gymu Joined: 02 Rujan 2009 Status: Offline Points: 475 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja ti također želim srecu. Navijam za tebe da uspiješ
|
||
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
ako zelis pobjediti, ne smijes izgubiti
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
buci, žao mi je...
Ljudi smo..i suoceni smo s raznim problemima. I zapravo..nije uopce problem u problemima, nego kako se mi postavimo u odnosu na njih. Ako na njih gledamo kao na nešto što ce nas skršit i kršit nas do kraja, onda imamo veliki problem. S druge strane, ako ih shvatimo kao opomenu da idemo u krivom smjeru, kao priliku da se uzdignemo, da nešto promijenimo, da pokažemo koliko smo jaki...onda se problem pretvara u priliku. Možeš li vratit prošlost? Ne. Možeš li promijeniti buducnost. Da. Kako? Tako da se posvetiš sadašnjosti - onome što sada misliš, šta sada radiš, kakav odnos imaš prema svemu što te okružuje. Oprosti se od onog što je bilo, ne koristi ti više..ne vuci te konce za sobom. Problem debljine je psihicki problem i zato nije dovoljno samo nekom prepisati program prehrane i treninga i sad ce on uspjet...možda neki i hoce..sami..jer netki imaju snage sami isplivati kroz svoje poteškoce..drugima treba podrška, i to nije ništa loše. Ljudi trebaju prvo osvijestiti uzrok debljanja - to nije ljubav prema hrani kako mnogi kažu, to je nešto sasvim drugo. Ja bi prije rekla da je to mržnja prema sebi, drugima, životu..i bježanje od svega toga (tu ne mislim na par kg viška, mislim na stvarno pretile osobe). Nije lako al treba se znati sprijateljiti sa sobom. Imaš izbor. Imaš podršku. Imaš vremena....pokaži da možeš |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
buci-buci1
Viden/a u gymu Joined: 14 Prosinac 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 251 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
hvala svima na podrsci i lijepim i utjesnim rijecima. proslost je tamo gdje joj je mjesto i naravno da zelim gledati u buducnost i uzivati u sadasnjosti. nemojte me pogresno shvatiti, nisam ovo gore rekla da bi me tu neko sazalijevao ili nesto slicno, samo sam htjela reci od kad i zbog cega su nastali, djelomicno, moji problemi s kilogramima. uz strucnu psihološku pomoc, to je iza mene i odavno se ne osvrcem na to.
život ide dalje - ili show must go on. Problem debljine je psihicki problem i zato nije dovoljno samo nekom prepisati program prehrane i treninga i sad ce on uspjet...možda neki i hoce..sami..jer netki imaju snage sami isplivati kroz svoje poteškoce..drugima treba podrška, i to nije ništa loše - ovaj gymin citat potpisujem. kad bi vi mene samo mogli vidjeti ujutro kad vjezbam - to je pravi show. kad krenem plesati, trcati u mjestu, skakukati, pa raditi vjezbe... ali s druge strane ludo je zabavno i poticajno, a opet - ozbiljno i koncentrirano. moj mali fitness svijet. Edited by buci-buciš |
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
E to sam cekala, to je to, sad samo šibaj |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Mini me
Mixa shakeove Joined: 19 Travanj 2010 Location: Miami Status: Offline Points: 685 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Gymka, joj, tako si to dobro napisala..da, nije dovoljan samo plan i program.
neki imaju jak karakter da sami sebe tjeraju dalje..a druge je potrebno pogurati 'nogom u guzu' |
||
Obstacles are what you see when you take your eyes off your goal.
Stay focused. |
||
buci-buci1
Post Options
Thanks(0)
|
|
može jedno pitanjce?
je li pogresno/dobro što svaki dan radim iste vjezbe? znate da sam ja u pocetnoj fazi... |
||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
|
A kaj tocno radis ?
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
U pocetnoj fazi, dok ne stekneš kondiciju, bitno je da bilo šta radiš, možeš nam malo napisati program, no nemoj se previše zamarati sa tim svim na pocetku, samo neka ti se sviđa, i da se oznojiš.....
|
||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
|
Slazem se s Dalilom, koncentriraj se na disciplinu, prehranu i to kaj trenutno radis da das sve od sebe i da si otezas kolko god mozes.......s vremnom mjenja, al svejedno napisi kaj radis sve, cisto da neku ideju jos mozemo dat ak nam padne na pamet
|
||
buci-buci1
Post Options
Thanks(0)
|
|
ovako, prvo radim zagrijavanje - rastezanje: vrat, ruke, noge, leda (5-š0 min) ; zatim tzv. kardio: u jednom skoku rasirim noge i ruke podizem iznad glave, trcanje u mjestu s radom ruku, voznja bicikla u lezecem polozaju (ne uspjevam u stavu svijece) (š0-ak min); zatim vjezbe snage: sklekovi (tzv. ženski), sklopka (istodobno dizem gornji dio trupa i noge savijene u koljenu), škarice, dizanje noge ravno dok lezim na boku, dizanje savijene noge na boku, dizanje straznjice dok su noge pod 90 stupnjeva, vjezbe s ruznim utezima (bicepsi, tricepsi, ramena), i trbusnjaci - suprutni lakat na suprotno koljeno, * ove vjezbe radim u 2-3 serije po š5 ponovljanja, obicno nekih 30-35 min, i na kraju istezanje (5-š0 min).
namjeravam jos dodati cucnjeve i iskorak i svakako produzavat kardio postepeno. e, sad molim vas za misljenja je li ovo bar malcice dobro? |
||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
|
Je , dobro je, samo deri
|
||
Post Reply | Page <1234 13> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |