Bucice trening |
Post Reply |
Author | |
dom
Cita FAQ Joined: 26 Studeni 2012 Location: HR Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 26 Studeni 2012 at 23:36 |
pozdrav!imam pitanje u vezi treninga s bucicama..dali se moze dobiti na masi ako se sve vjezbe rade s bucicama ukljucujuci i kompleksne vjezbe cucanj,mrtvo dizanje,bench press?
|
|
baba44
Pali po spravama Joined: 10 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 1118 |
Post Options
Thanks(0)
|
ovisi,vjerojatno o težini bucica?!
ja radim s bucicama,dobila sam samo 1kg.ali sam se lijepo definirala. |
|
zbunjena
Viden/a u gymu Joined: 12 Srpanj 2012 Status: Offline Points: 102 |
Post Options
Thanks(0)
|
Baba44 koje su ti tezine bucice?I ja bih dobila kilu ali opet sam dosla do plafona,unazad 3 tjedna ni gram gore,mozes mi reci sto i kako jedes,koliko cesto i sta treniras i ukljucuje li tvoja vjezba ista od kardia?
|
|
dom
Post Options
Thanks(0)
|
imam bucice koje se sastavljaju i imam 90kg utega tako da max mogu imati dvije bucice od 45kg
Edited by dom - 27 Studeni 2012 at 09:58 |
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
To ti je i vise nego dovoljno za duze vrijeme |
|
baba44
Pali po spravama Joined: 10 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 1118 |
Post Options
Thanks(0)
|
helou!
ja imam bucice dvije ,od po 5kg sve vježbe radim s njima,imam pilates loptu i štangu za zgibove treniram ponedjeljak,utorak, cetvrtak i petak ostale dana odmor jedem zobene,obavezno,posni sir, meso(uglavnom perad),puno povrca(kuhano),kikiriki,groždjice,banane,tu itam rižu i krumpir,tjesta jako rijetko pijem vitamine i minerale,caj od koprive s medom i cimetom, i od proteina whey,poslije treninga kardio radim,i kao dio zagrijavanja i obavezno vježbe istezanja u svaki trening su ukljuceni obavezno cucnjevi i sklekovi ima puno iskusnijih ovdje od mene,ja sam samouka, ali ide mi dobro,izgledam bolje nego sa 20 i naravno odlicno se osjecam sretno i hrabro naprijed! ak te još kaj zanim,slobodno pitaj! pozz! |
|
dom
Post Options
Thanks(0)
|
hvala puno:)jedem puno mesa povrca zobene ujutro a posni sir od njega pravim shake s bananom ili necim jer mi se tak vise svida..znaci masa s bucicama:)
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |