Budjenje....;) |
Post Reply |
Author | |
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 11 Prosinac 2007 at 14:50 |
šta spavate svi zimski san? Koliko vidim sve manje se pise na ovom forumu Ajmo budjenje..... ...nije valjda da smo vec sve napisali |
|
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
nedostaju nove teme,,,,, ima li netko da mi pomogne u iq treningu..pitanje ide ovako u ogledalu ili zrcalu ili spiglu je odraz digitalnog sata 2š:5š.koliko je sati bilo 30 minuta prije toga........ |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
hahaaa....najprije da odgonetnemo koliko je sati na satu...a ne na odrazu....;) Pa se bacimo na racunanje....
|
|
©ime
Viden/a u gymu Joined: 23 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 285 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa to valjda nije tesko... kad se obrne, dobije se š2:š5 i pola sata prije je bilo šš:45.... to je zadatak za treniranje inteligencije ? prije bih rekao logike.. |
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
Hahahaa... ja mislim da je to bilo pokusaj treniranja sprdancije... ali si ti šime preozbiljan.... prelogican
|
|
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
jedno od pitanja koje sadrzi iq trening za razgibanje sive celije.....dosta ih je palo na ovom pitanju kao i na pitanju,,, --gdje je covjek laksi na SJEVERNOM POLU ILI na ekvatoru pitanja nemoraju biti komplicirana da bi bila teska........... |
|
emilio
Post Options
Thanks(0)
|
gdje ti zivis??????u kom gradu ,,niista zlonamjerno nemislim.......iskrenost molicu??? |
|
©ime
Viden/a u gymu Joined: 23 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 285 |
Post Options
Thanks(0)
|
Covjek je laksi na ekvatoru jer akceleracija sile teze opada s visinom.... Jel ovo netko kuzi osim mene ? |
|
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
Živim u Rijeci.... a sto nebi bila iskrena.... Gdje ti zivis? |
|
emilio
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
šta je ovo i ti ga sad?????? I toliko upitnika???? hahahaa.... budem ozbiljna...evo....odsada..... Edited by dalila |
|
emilio
Post Options
Thanks(0)
|
Covjek je laksi na ekvatoru jer akceleracija sile teze opada s visinom.... Jel ovo netko kuzi osim mene ?
svaka cast????????? Edited by emilio |
|
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
Kakve to veze ima;) Ti si sa ekvatora ili Sjevernog pola?;)
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |