Bulimija |
Post Reply |
Author | |
Zeka
Cita FAQ Joined: 21 Ožujak 2010 Status: Offline Points: 88 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 21 Ožujak 2010 at 19:18 |
Zdravo, imam problem koji me muci vec duze vreme. Posto sam imao 72 kilograma i za tri meseca sam smrsao š7 kilograma, sada imam 55 kilograma. Imam š4 godina i visok sam š76 cm. Dnevno uradim oko dvesta sklekova, dvesta trbusnjaka, i sto cucnjeve(mada nebi smeo uopste da radim vezbe, jer imam urodjenu srcanu manu, zbog koje sam isao na opreaciju). Problem je u tome sto stalno osecam zaljenje sto nisam pojeo sveze mamine kiflice ili tako nesto, a onda na svakih pet - sest dana, kao da puknem i najedem se kao nikada, i kada se izmerim, i zbog kolicine hrane vaga pokazuje preko 60 kilograma! E onda nastupa prevelika nervoza i kajanje i zaljenje i depresija.
Moji roditelji, pogotovo mama moj problem ne shvataju ozbiljno. Mama, komunisticki nastrojena, veruje da je batina i sta najbolji lek "za razmazeno dete". imate li neki savet stap da radim... |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zeka....ajde procitaj:
https://www.fitness.com.hr/forum/forum_posts.asp?TID=2469& ;PN=š Ja stvarno ne znam ali ovo je strašno koliko djece se opterecuje glupostima, umjesto da vani tjeraš loptu, gledaš curice i uživaš u životu....ništa se ne može vratiti...i djetinjstvo je samo jedno.....U Ž I V A J ga..... Edited by dalila |
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
Obrati se uciteljici, školskom pedagogu, psihologu, doktoru opce prakse ili svima zajedno...
Ti imaš problem koji ceš teško riješiti na forumu, eventualno da netko potroši mnogo vremena na razgovor preko poruka, ali koliko znam nitko ovdje nema vremena i volje za to. Neke stvari u glavi su ti krivo posložene, za što gotovo sigurno i tvoji roditelji snose dobar dio odgovornosti.. Kada procitam ovakve teme, najviše od svega me naživciraju roditelji koji ne znaju prepoznati problem, nego ga još poticu.. Sretno mali! PS. prouci ovaj link http://hr.wikipedia.org/wiki/Bulimija Znaci bulimija je kad se prejedeš, pa onda ideš to ispraviti povracanjem.. Vjerojatno nemaš tocno takvu situaciju, ali problem svakako postoji. |
|
Zeka
Post Options
Thanks(0)
|
hvala...
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
pocni jesti mamine kiflice i sve drugo :)
|
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
vlajster
Viden/a u gymu Joined: 20 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 247 |
Post Options
Thanks(0)
|
Morat ceš ti mami objasnit da ti stvarno imaš problem i da se ne prenemažeš cijelo vrijeme. Ako treba lupi šakom o stol ili digni glas ali napravi nešto da te cuju. I ja sam za svoje zdravstvene probleme morao urlati da me se shvati ozbiljno jer je uvijek odgovor bio "ma šta ti hoceš,ti imaš 23 godine,zdrav si ti..."
Ako ikako riješiš problem s prehranom preporucujem ti nešto kao što je kickbox ili slicno da se "ispucaš" i riješiš se stresa... |
|
Vracam se starom poroku...mišicima :P
|
|
Zeka
Post Options
Thanks(0)
|
Sada sam vec vratio nekako stanje u normalu... Nego sada imam probleme, oko fizicke aktivnosti. Naime, imam urodjenu srcanu manu(i sa tri godine sam isao na operaciju) i doktorka mi "velikodusno dopusta da smem malo da radim fizicko", ali ni pod razmatranje ne dolazi nista dodatno, a kamoli dizanje tereta, ili ikakvo treniranje(osim ako to treniranje nije sah ili kurs engleskog)
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |