Burpess |
Post Reply |
Author | |
Cofaa
Cita FAQ Joined: 12 Rujan 2011 Status: Offline Points: 31 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 13 Rujan 2011 at 12:28 |
Ljudi pozdrav zanima me vaše mišljenje o Burpessu kak vam se cini takav tip Hit treninga i kak na vas djeluje..;)
|
|
Juzernejm
Viden/a u gymu Joined: 28 Kolovoz 2011 Status: Offline Points: 138 |
Post Options
Thanks(0)
|
Burpees*
Dobra stvar, ako si u kalistenici više nego u dizanju željeza, svakako odlican tip vježbe em za kardiovaskularno poboljšanje em za rad više mišicnih skupina. Preporucam.
|
|
Get ripped or die mirin'
R.I.P. Zyzz |
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
OVO MI JE NAJDRAŽA VJEŽBA IKAD!!!!
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
A djelovanje - hehe, kad se sjetim kako nas je trener prije ljeta izbio iz cipela kad je nakon sat vremena treninga (nas š2 krenulo trenirati, 4 završilo hahaha) za kraj ostavio 5 serija po 5 ponavljanja s š0 sec pauze između - cura do mene i ja samo doslovno legle na pod i nekontrolirano se smijale kakav runners high nas je oprao! Ludooooo!
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |