California Whey Protein? |
Post Reply | Page <12 |
Author | ||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
To nema skoro nikakve veze, zamarate se sa stvarima koje zapravo nisu bitne! Uzmite što jeftiniji protein (po mogucnosti što sporiji) i pijte ga što više! |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
iza treninga sto brzi,znaci whey. znan da je ovo tvoja neka teza da je to sve isto,ali ono,nevirujen bas da je to tako |
||
Rekreativac
Cita FAQ Joined: 30 Listopad 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 22 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ima ona jedna poslovica "nisam bogat da kupujem jeftine stvari" , i X puta mi se dokazala tacnom. A ja se ne zamaram uopste, samo citam sastave i na osnovu njih odlucujem sta vrijedi odvojenih para. Taj spori sto ti preporucujes kod mene licno ide navecer, zna se tacno kad ide spori a kad nam je potreban brzi. |
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Slazem se da nekad ne treba stedit na stvarim i da jeftino te sam može u konacnici skuplje koštat, no to nije slucaj kod whey-a, puno pametnije je razliku od "najboljeg" whey-a i nekog sredine nazovimo utrošit u druge suplemente.......
|
||
Rekreativac
Cita FAQ Joined: 30 Listopad 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 22 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pricao sam danas sa jednim momkom iz fitnessa u vezi ovog wheya, kaze da ga je pio i da ga je skoro uvijek tjerao odmah u wc :) |
||
tyros
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: F.Benning/Bragg Status: Offline Points: 265 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Eto iskustva sa california whey-om...
Mislim da ga necu više kupovati, nikad... Ukusan je, lako se topi, ali stvara probavne smetnje i to ugrožava bilo kakav trening!! Ubuduce izdvajam 50tak kn više za nešto bolje, ali u vecini slucajeva nije pravilo da što je skuplje je i bolje...No u ovom slucaju iskustvo govori sve..Pozdrav za sve forumaše! |
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja san ga pija,i nije me tiralo na wc
|
||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |