cao :) |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
Ivan 1986
Cita FAQ Joined: 09 Ožujak 2011 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 12 |
Post Options
Thanks(0)
|
ne idem u teretanu uopste,nikad nisam teg uzeo u ruke,ne volim tu vrstu treninga nesto...ali cu za masu morat malo posjetit teretanu,a?
a reci mi zasto ne valja trcat ujutro i zasto ne voce za dorucak? izvini ako sam dosadan,ali zanima me |
|
Ivan 1986
|
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Slobodno ti posjecuj teretanu i sada na defki, nece ti štetiti
Treba izbjegavat trcanje natašte zbog katabolizma (citaj: gubljenja mišicne mase). Voce možeš pojest u dorucku, ali nikako ne samo, jer ti to nije dovoljno, za dorucak trebaš uh, da imaš goriva za ostatak dana. Nije naodmet ni da ubaciš neki izvor proteina u dorucku, npr. mjericu wheya |
|
Ivan 1986
Cita FAQ Joined: 09 Ožujak 2011 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 12 |
Post Options
Thanks(0)
|
znaci prvo dorucak,pa za medjuobrok voce,moze tako?
a kad da trcim?posle treninga? |
|
Ivan 1986
|
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma možeš neku vocku uz dorucak Možeš i u međuobroku, ali uz to neki izvor proteina...
Kardio u dane treniranja (utezima) nakon utega, a u free dane kada hoceš, samo gledaj da ne bude natašte, tj. ako ceš raditi natašte, odradi li cardio |
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |