cao |
Post Reply |
Author | ||
nickky
Viden/a u gymu Joined: 09 Travanj 2008 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 09 Travanj 2008 at 17:13 |
|
Imam 2š godinu,visoka sam š65 cm,imam 75 kgnaravno,zelim da smrsam,mada se ne opterecujem puno jer mi fino stoji,ali ipak je ljepse biti fit.Do sada sam drzala razne dijete i uspijevala da smrsam,ali kad se vratim starim navikama,udebljam se vise nego ranije.Ne vjezbam,jer sam mnogo zauzeta.Sta da radim?I da naglasim da imam punije noge,u gornjem dijelu tijela sam normalno gradjena.
|
||
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Za pocetak, procitaj forum sa identicnim temama... |
||
You can have it all, if you want it badly enough!
|
||
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nickky, o svemu tome se vec pisalo - potrazi malo. Edited by Mr G. |
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
I promjeni stav da si prezauzeta sa vjezbanje.... to prvo... pa onda sve drugo;) Jer NISI......
|
||
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
istina, uvijek se nadje vremena bar pola sata za vjezbanje ako ne i vise i uvijek mozes promijeniti nesto od svojih navika.. npr.. ides u skolu/na fax/na posao non stop tramvajem.. koji put to zamijeni nekom laganom setnjicom - bila to jedna stanica - jedna stanica... umjesto da recimo gledas telku lezeci zamijeni to orbitrekom/sobnim biciklom/steperom - š0 min, š0 min -malo po malo i naviknes se evo ovo su samo neki od primjera |
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |