Caralluma Burn i Select Cut |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
-Silver-
Viden/a u gymu Joined: 24 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 17 Prosinac 2009 at 20:02 |
|
Malo sam tražio po forumu, ali bezuspješno.
Jel netko cuo za ove stvari. http://www.hollywoodworkout.net/index-row.php?keyword=YPT2 Slucajno naletio na to pa reko jel i vama zvuci predobro da ne bi bili steroidi? |
||
Starring Down The Demons
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma zaboravi na takve stvari. Svi traže precice do savršenog tijela. Nacin koji pali i vrijedi: pravilna prehrana + vježbanje. Nece ti nikakvi napravci pomoci ukoliko ovo gore nece biti ispunjeno. Nikako ne preporucamo konzumiranje neprovjerenih dodataka prehrani i da se sav uspijeh bazira na tome. Jel treniraš i koliko dugo? |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma trebali bi podmetan andole i reci da je cudotvorna tableta.. vjerujem da bi djelovalo.
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
vidija san vec ovakve stvari ,cak mi se cini da nije ista osoba na slikama ,a ako i je vjerojatno je retusirano. u 4 tjedna se ne postizu ovakvi rezultati.vecina fitness strucnjaka bi se nasmijala na ovakve reklame posto se njima zivot vrti oko sporta.neka amerikanci umisto da trose lovu na cjepivo protiv svinjske gripe,koja nije opasna onda trose lovu na ove stvari pa dovedu stanovnistvo u red , jer vise in ljudi umire godisnje od posljedica pretilosti nego sta ce od svinjske gripe, pa nek izljece svoju naciju od sranja.eto to je moje misljenje o ovakvim proizvodima
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
He he.. nema rezultata preko noci..
|
||
|
||
-Silver-
Viden/a u gymu Joined: 24 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Treniram tek neka 2 i pol mjeseca nakon više od dvije godine pauze (zdravstveni problemi sa kralježnicom i td.). Treniram najmanje 3 puta tjedno po nekih sat do sat i pol treninga. Htio bih dobiti na masi jer imam cca 74 kg, a visok sam š8š cm. Nije mi cilj nabildavanje nego osjacam da sam u dvije godine ne-treniranja toliko zakržljao kao da imam 92, a ne 29 godina. Na ovo sam naletio na netu pa me interesiralo mišljenje ekipe sa foruma. Znam da nema rezultata preko noci i bez muke i truda. Bio bih zadovoljan da se vratim u formu u kojoj sam bio prije dvije godine. Edited by -Silver- |
||
Starring Down The Demons
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Suvišno je raspravljat koliko je ovo realno, a koliko ne. Ovakvi i slicni preparati nisu oduvijek postojali, a ljudi su i bez njih bili u formi. Zašto tražit krace i sumnjive puteve kad svi dobro znamo kako i što treba. Na masi ceš dobit ako središ prehranu i ako dobro treniraš...a tako ceš se i vratit u formu. Sigurno, prirodno i bez posljedica Uostalom, nije sve u izgledu....rad na vlastitom tijelu puno je više od toga.. Edited by Gym_girl |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
Tako je.. neki izgledaju izdefinirani, misicavi, a snage nista..
A kad sve sagledas, sve je u prehrani.. |
||
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
uf kad cu ja imat prsa bar ka mario valentic...novi program ce imat 2x tjedno prsa.ma triba bas imat psihu i za stalno bit na kontroliranoj prehrani.nekad ti bas dode da uzme nesto sta nebi smija
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
trebaš imat psihu na pocetku, al kasnije ti sve postane normalno, nemaš ni gušt za nekim stvarima više...tijelo jednostavno traži "cistu" hranu.. a gledaj...nekad i uzmeš ako je baš kriza ili neka feštica pa ajde..da ne ispadneš freak.. ali ako u svakodnevnim situacijama gledaš na to na taj nacin da ceš u tome guštat nekih š0 min, a od toga neceš imat ništa osim nekog psihickog zadovoljstva (što se može postic i na druge nacine), onda ti je pametnije pojest nešto pametnije pa si na miru Postaviš si neki cilj u glavu i sjetiš se toga odmah - sav taj šecer i junk je 5 min zadovoljstva, a zadovoljstvo dostizanja cilja ipak traje malo duže, pa sad ti biraj |
||
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|
psiha je bit svega.jedna kolegica s posla me molila da joj recen sta bi trebala jest pa da smrsavi.onda san joj ja reka da sve ovo sta sad jede nesmi i da se uopce ne trudi jer ce samo potrosit novce i vrime a rezultata nece bit jer ona to nemoze. ko joj je kriv sta ima 43 god. sta se razdebljala i sta je ni muz vise nece da pogleda
a ovo je cini mi se nesto slicno ovom samo je mozda ime drukcije Edited by zmaj |
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma ponekad psiha nema veze sa nicime.. npr.. poducavao sam kolegu i kolegicu matematku za ispit.. i kolegija nije htjela ucit, vec kaze da je vazno kako ona u glavi zamisli.. ako zamisli da ce proci, kao proci ce.. i naravno pala je.. bez muke nema rezultata..
|
||
|
||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
|
ha, pa normalno da je bit svega, na promjenu u prehrani se prvo moramo odlucit valjda, a otkud to krece . Normalno, ko se nece trudit i ko lupeta da ne može, ni ne može. Ljudi malo previše koriste to "ne mogu" . Nece ni probat, i ako probaju pa to ne ide brzo, opet si utuve da ne mogu....kako cemo tako dalje A dobro, pazi, ljudi se zdebljaju iz raznih razloga i ne treba ih krivit za to - tu je jedino bitno dal ceš to popravit onda dok to ne postane problem, a vecina se probudi tek kad to postane problem. Ima jako puno ljudi kojima je tijelo na zadnjem mjestu kao da to nije dio njih - ono, izgled nije važan spike - al i nije toliko u izgledu, a to nikako da se shvati....
to nije psiha, to je glupost kolegica je sigurno procitala "Tajnu" al ju ocito nije baš dobro shvatila |
||
||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|
ima psiha puno veze.jer ako nesto oces moras bit odlucan da to i napravis
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A da si joj pružio priliku? |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
Najlakse je tako reci: da se ne trudi.. a to je pogresno.. trud se svima isplati.. |
||
|
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |