Caralluma Burn i Select Cut |
Post Reply | Page <12 |
Author | |||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
pa umisto nje da jos i ja gubin vrime.kad san joj samo reka sta ja sve jeden,a sta ne sve mi je bilo jasno nije mi nista trebala govorit zna san da neide. i da davore trud se svima na kraju isplati samo triba se puno trudit, a to nemogu svi zato i imamo toliko ljudi koji umiru od pretilosti jer se ne zele trudit,mal je postotak onih koji zbog nekih hormonskih poremecaja imaju probleme,a vecina ih se jednostavno prejeda smecen u neogranicenim kolicinama. a ovo san bija da samo primjer , a znan ja takvih primjera puno Edited by zmaj |
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
A cuj.. neki nadju zadovoljstvo u hrani.. ja isto priznajem, nemogu se suzdrzat.. jednostavno da bih se pridrzavao svih pravila, u kuci nebi smjela biti nijedna drugaa namirnica, te nebi smio imat ni para za ici kupit ista drugo
|
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ali ona je barem pitala za savjet!Ti sad možeš pricati što hoceš ali imam iskustva s takvim slucajevima i znam može se to i ljepše riješiti |
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
i ja nekad padnen na cokoladu,srica sta nije bas pretjerano,osin toga sve je pod kontrolon ostale slatkise i razne kolace isto bas nevolin |
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ma ja volim sve.. majonezu, ementaler, pizzu, sendvice, kolace, cips.. sveee... a smijem jest: NISTA
|
|||
|
|||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
||
Eh.. ovdje nije nabrojana ni polovica onoga sto volim i sto jedem.. hehe |
|||
|
|||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |