Cardio a da nije trcanje,bicikl i slicne stvari |
Post Reply |
Author | |
Tancho
Mixa shakeove Joined: 17 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 523 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 22 Sijecanj 2013 at 17:52 |
Znaci neka aktivnost gdje ne rade previše noge,mislio sam odradit neki cardio nakon treninga donjeg dijela tijela a pošto ubijem noge treningom nebi još radio poslije i cardio gdje puno noge rade,da li ima koja metoda gdje vecim dijelom rade ruke?
|
|
Jean
Viden/a u gymu Joined: 26 Srpanj 2012 Location: Zagreb Status: Offline Points: 190 |
Post Options
Thanks(0)
|
burpees? rade ruke, ali i trbušni i noge. ja ih radim nakon skoro svakog treninga.
meni su i tricep dips dobri ko kardio, puls mi skoci na 180 u minuti (inace mi je oko 100, imam niski tlak). al ne znam, vecina kardia je vezana za noge, barem kod mene najviše pali. |
|
a year from now you'll wish you had started TODAY.
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
Možeš radit komplekse, stavis 3-4 vježbe i kruzno ih radiš svaku posebno i nakon toga minut pauze pa opet tako ikrug i odradis tako 10-15 minuta
|
|
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
imaš kettlebell swing ili dumbell swing
i imaš battle rope to trga (možeš ono mahanje dvorucno ili povlacenje) i normalno kao što kaže zmaj kompleksi (probaj push pa pull redoslijed ako te baš tako jako noge trgaju) edit: dobro da sam se sjetio, imaš shadow boxing pa možeš intervalno Edited by Markan1989 - 22 Sijecanj 2013 at 21:55 |
|
Remind
Cita FAQ Joined: 16 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 26 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sve što mi pada na pamet od cardio vježbi je barem nekako vezano za noge.Možda možeš probati onu spravu za veslanje.
|
|
Tancho
Post Options
Thanks(0)
|
Swing sa girjama bi bio ok,samo neznam koliko dugo da se radi tj. koliko swingowa bi trebalo odraditi...
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja bih preporucila s girjom:
tabata zamasi 8 rudni 20/10 tabata trzaji 8 rundi 20/10 zamasi + plank- 5 zamaha+ 10 sec plank- naizmjenicno 4 min zamasi+ marinci (burpee)) - 5 zamaha, 5 marinaca- naizmjenicno 5 puta u sto kracem vremenu |
|
Tancho
Post Options
Thanks(0)
|
Zanimljivo,budem tako probao,samo prvo moram vidjet kak se to sve radi...XD
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
http://www.youtube.com/watch?v=n__B-fzyiiQ
http://www.youtube.com/watch?v=5zAkYWo_4ts ;) javi jel ti se svida :) |
|
Morrighan
Pali po spravama Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
Post Options
Thanks(0)
|
Plivanje?
|
|
Gabrijel7
Viden/a u gymu Joined: 25 Veljaca 2011 Location: Karlovac Status: Offline Points: 262 |
Post Options
Thanks(0)
|
tesko je naci kardio kojine ukljucuje noge...
girje? pa neznam bas..tek su to vjezbe u kojima noge dosta rade, jer se u vecini vjezbi spustas u neki polucucanj jedino sta mi pada na pamet je "bicycle ergometer" ali ovakva verzija (po meni je to kao neka simulacija plavanja) sad, nisam tu spravu vidao bas puno po teretana, al neke vece teretane bi mogle imati..znam da je u Zg takva sprava bila u Dream Gym |
|
Socna Vocka
Cita FAQ Joined: 05 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 11 |
Post Options
Thanks(0)
|
zanimljiva sprava ,ali ipak nebi svoj bajk zaminila za nju ni jedne minute treniga :) .p.s. sta imas protiv rada nogu ?
Edited by Socna Vocka - 06 Veljaca 2013 at 01:47 |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |