carl cox u splitu |
Post Reply | Page <123> |
Author | |||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
joj...
|
|||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
na takvin eventima ne pijen, nego pusin zelenilo |
|||
rikkis
Cita FAQ Joined: 27 Srpanj 2010 Status: Offline Points: 17 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Zastlo sluzi cistoca nego da cisti
|
|||
:) ...ja sam noćna ptica zora mi je drugarica... :)
|
|||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
||
Opa.. afro style ha.. |
|||
|
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ccc, od zelenila rastu sise, sam se ti igraj |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
a jeeeel? nisam primjetila |
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Potice lucenje estrogena, oni koji duže troše travu, vrlo cesto imaju gino |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
je su se svi nadovezali,svima trava zaniljiva, a ljudi trosite ako ocete sta nes ti toga. soner moze kakva studija o tome, jer mi malo glupo to zvuci, po tome bi puno ljudi koje znan tribalo imat sise, a nemaju. inace neka se ono o zelenilu sta san reka svati ka zajebancija,ja san dobar decko
|
|||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Nikako drugacije to nismo niti shvatili... |
|||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
||
http://www.maksimalnoforum.com/forum/forum_posts.asp?TID=š78 5&PID=43239 Lijekovi mogu uzrokovati ginekomastiju na nekoliko nacina. Mnogi lijekovi djeluju direktno kao estrogeni ili povecavaju njegovo djelovanje, npr. kod muškaraca koji uzimaju dietilstilbestrol za lijecenje karcinoma prostate i transseksualci koji se pripremaju za promjenu spola. Upotreba krema za kožu s estrogenom ili jedenje mesa s viškom estrogena kod osjetljivih osoba (djecaci i mlađi muškarci) može uzrokovati ginekomastiju. Ostali lijekovi koji mogu uzrokovati ginekomastiju su: ketokonazol, digitalis, spironolakton, cimetidin, busulfan, etionamid, izoniazid, metildopa, triciklicki antidepresivi, penicilamin, omeprazol, ACE inhibitori, diazepam. Marihuana i heroin također mogu uzrokovati ginekomastiju. |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
||
ma,to je ja mislin neki veoma mal i zanemariv postotak. |
|||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
||
Nema to veze sa postotcima Jer vidi, vutra pojacano luci estrogen, a pojacano lucenje estrogena (zapravo bilo kakav poremecaj hormonalne slike) vrlo lako može povuc ginekomastiju. Mada ginekomastija nije jedina nuspojava, može loše utjecat i na prostatu Nije se za zezat s tim, ne moraš ti osjetit posljedice sad, razmišljaj i o bližoj buducnosti. |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
istina, imam frenda koji povremeno duva i uvijek je bio jace građe al ono u zadnjih nekoliko god uprasio se do zla boga --> estrogen rulz in his body
|
|||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
||
Hehe, podsjetio si me na lika s kojim sam išao u osnovnu, prije par dana sam ga sreo, uglavom od teškog ektomorfa pretvorio se u mrcinu endomorfsku, kaže da svaki dan frulu riješi, veli da mu otvara takav apetit da jede ko njegovih cetvero ukucana zajedno |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |