Celulit - kako ga se riješiti? (Gl. tema) |
Post Reply | Page <12345 8> |
Author | ||
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja sam se pocela masirati hobo masazerom od jucer - svaki dan 3 min jedna i 3min druga noga.. kad mi ovo postane navika povecat cu broj minuta... budem probala i ovo s kavom... sto se kremica tice - ucinak je kratkotrajan - traje onoliko koliko ju koristis.. kad prestanes - nista - sve po starom.. koliko se meni cini... |
||
du.forma
Viden/a u gymu Joined: 30 Travanj 2008 Location: Greece Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Masaza je dobra, jer potice cirkulaciju, a samim tim i izbacivnje otpada-celulita iz organizma. No, sama masaza nece puno pomoci, preporuka je š sat cardio treninga, nakon toga masaza+hidromasaza ili sauna...iz iskustva znam da su rezultati vise nego dobri! Cardio usmjerite na donjem dijelu tijela, 5-6 x tjedno. Od masaza nemojte placati masazu cijelog tijela, vec parcijalno-noge i gluteuse (guze), ako imate mogucnost hidomasaze, ista stvar, barem jednom tjedno... Pozdrav... |
||
ShapeUp
Viden/a u gymu Joined: 19 Ožujak 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 95 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Meni isto nije jasno-ja sad puno vise vjezbam a dobila nesto celulita nije bas da ga ima sad nego malo vidim ja samo haha..A prije su mi uvik svi govorili blago tebi nemas ga nista..Preporuka znojenje i samo znojenje da vidite.. Al kako to kontra efekt..sad?? uz vjezbu ima ga..nije mi jasno idu li to godine haqha ma zaboli me ako ga i imam malo ovo lito cu gta istrosit:) |
||
Guests
Gost |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Problem celulita ženama predstavlja veliki problem.
Savjetnik sam zdrave prehrane i ukoliko netko želi nešto promijeniti, može mi se javiti. Sa zadovoljstvom pomažem ljudima u postizanju njihovih ciljeva! E-mail na koji mi možete slati bilo kakve upite: [email protected] |
||
d3m0n
Viden/a u gymu Joined: 07 Ožujak 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 312 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma vecina zena ne zna ni sta je celulit a sta masno tkivo
kad to budu znale moci ce se raspravljat dalje |
||
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
evo ja vam savjetujem jedan pokret iz trbušnog plesa koji bi mogao pomoci kod ovog problema, a to je shimmy.... stanite nogama razmaknutima otprilike u ravnini kukova tako da stopala zaljepite na pod (stopala se ne micu) i koljena micite što brže možete naprijed nazat tako da pri tome imate zategnute noge... i vidjet cete nakon par min kak ce vam cirkulacija proradit - pri ovoj vjezbi "trese" vam se cijelo tijelo... dobijete isti ucinak ko sa onim anticelulitnim aparatom s remenjem kaj vas trese (ima ga na reklamama na tv - bar sam ga ja vidla nedavno)... evo jedan linkic gdje su objasnjeni šimiji pa isprobajte |
||
mare_
Cita FAQ Joined: 04 Listopad 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 92 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hajde ženski dio fitness.com.hr podijelite svoja iskustva
u borbi protiv "najveceg ženskog neprijatelja"! Ugl. zanima me tko je kakve kreme, tablete, cajeve i masažere koristio? ? Pa ono.. da vidim šta valja isprobati , makar znam da su prehrana i vježbanje kljuc svega (toga se i držim) ali vjerujem da nebi odmoglo "nešto sa strane". Planiram kupiti od Enciana ove tabletice protiv celulita (cellulite x i cellufree 3 active) i zanima me šta mislite o tome? pozz:) |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Postoji tema o celulitu u podforumu "ostale teme" nisam stigao ali cu danas napisati nešto o tome tamo pa cemo ovu temu izbrisati
|
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Tema je preseljena. Ovo je sada glavna tema o celulitu!
Svu raspravu o celulitu i kako ga se riješiti vodite ovdje u ovoj temi. Pricalo se vec i prije o celulitu, pa proucite i sljedece... Teme na forumu vezano za celulit : Kako protiv celulita? Kavitacija - celulit celulit celulit kako se riješiti celulita? Rolanje i skidanje celulita? smrzavanje na -š50 / borba protiv celulita Molim vas sve da se sada glavna rasprava vezano za celulit odvija u ovoj temi! Edited by Zoki |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
clanci na fitness.com.hr webu vezano za celulit:
Celulit - neprijatelj kroz sva godišnja doba Nikako da se riješimo tog celulita Kretanjem i prehranom protiv celulita Ena blog post - Celulit :((( Ewie blog post - Par savjeta u borbi protiv celulita Uživajte u citanju! Ovo ce sad biti hot topic pred ljeto.. Edited by Zoki |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
mistique
Cita FAQ Joined: 26 Ožujak 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
..koristila sam encian cellufree..nikakva korist..jedino cemu sam vjerna je afrodita cekropija gel...vichy nula bodova kao i ostale kremice...u dm-a imaš kupiti masažnu lopticu..niti š0,00 kn...masiraj..masiraj i masiraj...meni je pomoglo..bitno mi je da celilit nije vidljiv prostim okom..a to što ga imam na dupencetu kad stisnem rukama..a pa kvragu...ne hodam na kave samo u tangama..glavno da to izgleda pristojno i glatko u šorcu sad kad dođe ljeto |
||
mare_
Cita FAQ Joined: 04 Listopad 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 92 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
hehe za taj cekropija gel sam danas cula (citaj procitala na forum.hr - u) i vidjela da su svi oduševljeni njime, te se otišla prošetat promenadom i kupit ju makar se vec duže vrijeme masiram sa masažerom ali kreme nikada nisam probala.. ali reko budem |
||
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
0 bodova za kremice... sve isprobala, nigdje ni malo
ikakvog konkretnog ucinka, samo lazni osjecaj zategnutosti... jedino sto mi je stvarno vidljivo pomoglo je LACOTE - GUAM blato.. ima drenažni ucinak i nije preporucljivo za osobe koje imaju vene ili kapilare, za taj tip ima hladno blato, koje je isto super.. onako 250kn pola kile blata.... al stvarno je predobro... Edited by ena:))) |
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A šta je molim te celulit nego masno tkivo? |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
i mene zanima |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Još ružnije masno tkivo od masnog tkiva! |
||
Post Reply | Page <12345 8> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |