Chad Waterbury full body workout ??? |
Post Reply |
Author | |
fpotter
Cita FAQ Joined: 13 Veljaca 2013 Status: Offline Points: 76 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 21 Veljaca 2013 at 20:39 |
Pozz.
Zanima me dali je itko radio "full body" programe od Chada Waterbury-ja, konkretno mislim na ovo: file:////F%20R%20A%20%20O/Ostale%20gluposti/crossfit%20i%20%sranja/T%_%20Total-Body%20Training.htm odnosno ima li kakva iskustva s tim ... da podijeli naravno. :) Edited by fpotter - 22 Veljaca 2013 at 16:16 |
|
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
stavi link stranice , ja radim full body, ali ne s njegovim programom
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
fpotter, daj link na program.
Dao si link na svoj hard disk.
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
xD
|
|
GOSPODIN B.
Viden/a u gymu Joined: 29 Lipanj 2011 Status: Offline Points: 123 |
Post Options
Thanks(0)
|
Evo, posudite si knjigu u ovoj knjižnici, ne zaboravite vratiti. zabranjena prodaja i distribucija za žvake i jogurt.
|
|
U shumarku skrivenom, medvjeda je malih dom...
|
|
rioso
Viden/a u gymu Joined: 15 Sijecanj 2013 Location: Osijek od 1982. Status: Offline Points: 386 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam radio nekakvu svoju varijantu full body-a. Nije loše, u nekoj nižoj fazi gotovo sve može dati efekta. Sada sam baš nešto citao o FST7 i HST varijantama treninga. Kako napreduju istraživanja tako napreduju i varijacije samih treninga ali koliko je moguce uvijek pokušam ubaciti nekakvu svoju varijaciju i uciniti stvar malo ?osobnijom? po nekakvom iskustvu, osjecaju itd. Uvijek treba poci od toga da nismo svi isti i da odredjeni trening ili prehrana neže za svakoga raditi jednako. |
|
fpotter
Post Options
Thanks(0)
|
isprike još jednom
ovo je link: http://www.t-nation.com/free_online_article/sports_body_training_performance/totalbody_training planiram prijeci sa "split" nacina na "full body", a pošto ga nezznam složiti kopam po netu i trazim neakve "bolje" varijante. |
|
GOSPODIN B.
Viden/a u gymu Joined: 29 Lipanj 2011 Status: Offline Points: 123 |
Post Options
Thanks(0)
|
Evo ti još jedna varijanta FB...
|
|
U shumarku skrivenom, medvjeda je malih dom...
|
|
fpotter
Post Options
Thanks(0)
|
thx
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |