Chat |
Post Reply | Page <1234 607> |
Author | ||
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A koliko ima registriranih clanova? Nema ih baš malo registriranih... Na ovom jednom novom forumu na kojem sam clanica ima možda 500 clanova i ima vec brdo tema i postova...
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Bar nije jedini kojeg to tražiš |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Sutra bi mi trebalo stici riblje ulje od litre wuhuuuu jedva cekam da probam taj predivni okus
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
odklen? :O i kakva je koncentracija epe i dhe? |
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
S proteke. Ne da mi se gutat one tablete niti se hebavat sa narudžbom sa TP-a tak da mi je ovo optimalno rješenje. Riblje Sve ti piše. |
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
javi, baš me zanima, iako sam dojma da ce ti uskoro stizati i ona vodica za dah .. od litre |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
da.. problem je podrigivanje.. daj javi kako ide :)) jer je ekstra jeftino
|
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma lako za podrigivanje, orbit ledenog daha je uvijek uz mene
Baš zbog tog što je dosta jeftino i jer je ta od šl tek nedavno u ponudi. cim stigne javim dojmove |
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
btw. šta je s tobom na msnu, skroz si me zbunila ?!? |
||
evica
Viden/a u gymu Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
možeš Zoki izbrisat te nickove ukoliko se oni u recimo npr. 3 mjeseca ulogiraju! |
||
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zašto sam te zbunila?! što stalno minjam availability? |
||
ewie
Post Options
Thanks(0)
|
|
To mi se cini super idea... Ili ne mora nakon 3 mj... Nakon 6 mj da ih briše bi ih ohoho bilo |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ekipa, dodje, sazna što treba, i ode..
Vrate se tu i tamo ako zatrebaju neki savjet. Imate prijedlog kako ih zadržati? Jednostavno nije ih briga za ostale, saznali i otišli. |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja imam prijedlog kako ih odvratiti jer upravo takvi su mi najgori. Užicaju savjet i onda zdime. |
||
ewie
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa naravno da danas svi mislie samo na sebe... Bem ti takav svit danas
|
||
evica
Viden/a u gymu Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
da,neš pitaju pa ih potjeramo na citanje foruma... ak se vec budu vratili nakon tog nekog vremena-nek se ponovo registriraju! po meni bi to bilo u redu,neznam kako za ostale. |
||
Post Reply | Page <1234 607> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |