Chat |
Post Reply | Page <1 605606607 |
Author | |
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Test u bulju i da vidiš :P
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
ZorroRi
Fit moderator Joined: 16 Prosinac 2014 Location: Zagreb Status: Offline Points: 401 |
Post Options
Thanks(0)
|
a gdje drugdje! ;))
bez testa nema odlikaša. hahaha |
|
Be healthy, be happy.
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
HEHEHEHEHEHEHEHEHHEHEHEHEHEHEEH
Eh tmuran dan..ali moram priznati da si me nasmijala pošteno
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
ZorroRi
Fit moderator Joined: 16 Prosinac 2014 Location: Zagreb Status: Offline Points: 401 |
Post Options
Thanks(0)
|
:) moraš pojačati dozu, gdje ti vidiš tmuran dan!? estrogen te pere! ;)
|
|
Be healthy, be happy.
|
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
Mislim da sam na pro kuri da mi ne bih pomogao hahahahahaha ...Radim u call centru... Hoćeš da te nazovem? I nudim ti madrace..paš viditi hehehehehe
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
ZorroRi
Post Options
Thanks(0)
|
Hoćeš mi reći: Ali to nije sve! Ako se odlučite za kupnju u sljedeća 24 sata, dobit ćete i set noževa? ;)
Edited by ZorroRi - 24 Veljaca 2015 at 17:02 |
|
Be healthy, be happy.
|
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
Vidim da smo te zvali puno puta ehhehehehehehehehehehe
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
ZorroRi
Post Options
Thanks(0)
|
Čak i samo jednom je ponekad dovoljno ;) for a lifetime ;)
|
|
Be healthy, be happy.
|
|
bejb
Viden/a u gymu Joined: 18 Kolovoz 2014 Status: Offline Points: 303 |
Post Options
Thanks(0)
|
ali bar mi ej jasnije zasto je citav moj zivot dosad luda zabava hehe, eto razloga!
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Cijeli vikend sam u Zagrebu (igram teniski turnir) pa ako je itko za kavu ili nocni izlazak :D
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Morrighan
Pali po spravama Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kako mrzim ovu bolesnu upalu misica kad ne smes ni da kines!
|
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
Upala mi je najdraža meni faliii haha
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
Morrighan
Pali po spravama Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kad je normalna super je, i ja ih volim ali ove gde su misici bukvalno pokidani...not so much
|
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
Jedino što ne volim ispod pazuha...sada se trenutno ne mogu sjetiti kako se zove taj dio..ali onda ne mogu stabilizirati tijelo kada mi je to upaljeno hahahaha
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
dena75
Viden/a u gymu Joined: 10 Studeni 2014 Location: ANTARTICA Status: Offline Points: 332 |
Post Options
Thanks(0)
|
...mett sad kad pričaš o upalama ispod pazuha..nema goreg osjećaja i skoro mi je postalo kronično....te upale su mi stvarali dipsevi...navodno duboko spuštanje ....i planche push up...
|
|
iznajmljujem sobnu biciklu
|
|
Post Reply | Page <1 605606607 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |