Chia sjemenke |
Post Reply ![]() |
Author | |
Tricy ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 27 Veljaca 2013 Status: Offline Points: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 12 Ožujak 2013 at 11:23 |
Bok ljudi :)
evo napokon sam odlucila napisati koju o sebi rijec... :D vec mjesec dana se pokušavam predstaviti, ali šta god me zanimalo našla sam odgovor na fitness.com.hr... ![]() Cijeli život se bavim sportom, razno raznim, pa tako kad sam saznala za Insanity koji je navodno jako težak i mogu ga vježbati doma, odlucila sam ga isprobati, i evo danas mi je 27.dan ![]() I još jedno pitanje ![]() ![]() Pozdravcek ![]() |
|
![]() |
|
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Samo nastavi sa Insanity-em ako vidiš rezultate. Mnogi su oduševljeni tim programom.
Što se tice Protein 80 Plus-a, to je višekomponentni proteinski proizvod, jako je dobar i može se konzumirati tijekom dana te poslije vježbanja. A chia sjemenke stavi 1-3 žlice uz ostale žitarice/pahuljice što jedeš.. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |