Ciao :) |
Post Reply |
Author | |
*zvrk*
Cita FAQ Joined: 22 Rujan 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 22 Rujan 2010 at 17:05 |
Pozdrav ekipo! Vec sam neko vrijeme tu ali nikako da se javim. Svakodnevno citam sadržaj foruma i stranice i prezadovoljna sam. Sport je oduvijek bio (i ostao) veliki dio mene i mog života. Bavila sam se ritmikom, plivanjem, sinkro plivanjem a u zadnje vrijeme plesom, crobicom i teretanom. (core gym i obicna Također se educiram za crobic instruktora zadnjih 6.mj.
Uglavnom....to je ono najbitnije o meni za pocetak....uz to da imam 2š god., š7š cm i jedva nekih jadnih 55 kg koje pokušavam dogurat do 60 To je sve od mene zasad....jurim na trening! Pozz
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodosla
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
®iga
Viden/a u gymu Joined: 11 Kolovoz 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 279 |
Post Options
Thanks(0)
|
Welcome Home
|
|
Life is like riding a bicycle - in order to keep your balance, you must keep moving. ~ Albert Einstein
|
|
megadux
Cita FAQ Joined: 12 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošla zvrk!
pozdrav! |
|
Mens sana in corpore sana.
Ave-megadux |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |